Mcafee Secure
Laserpen online kopen - wereldwijde levering en 14 dagen gratis vervanging
Home >> Blog >> Een groene laserpen gebruiken

Een groene laserpen gebruiken

Uitzichten:718     Gepubliceerd door jensen - 22.02.2019

Laserpen voor laptop

Wanneer u een diavoorstelling gebruikt, gebruikt u een aantal van uw kladblokken of sommige organisatoren die door de organisator van de conferentie zijn verstrekt. In het laatste geval zijn er verschillende nadelen: 1. De organisatie neemt uw presentatie als een bestand en u kunt doen wat u nodig hebt voor de goede orde, en 2. De computer van de organisatie heeft mogelijk niet alle benodigde software geïnstalleerd. De demosoftware is mogelijk niet bijgewerkt naar de nieuwste versie. Met name videogegevens kunnen problematisch zijn: uw video wordt op uw laptop uitgevoerd en niet op de computer van uw organisatie (het overkwam mij een maand geleden). De videoprojector is nu heel slim en kan overweg met Windows- en Apple-laptops of -laptops.

Een groene laserpen gebruiken

Muis met laser

Wanneer u door de diavoorstelling bladert in een presentatie, wilt u deze niet binden aan de computer en op de toets drukken. Dus je hebt een draadloos apparaat nodig. De USB-muis lijkt perfect, maar ze hebben een nadeel omdat de reactie van de computer op de muis niet consistent is. Notoir, de "terug" klik zorgt ervoor dat de vorige dia wordt weergegeven, maar een contextmenu wordt weergegeven. Soms kan dit gedrag worden aangepast, soms niet. In de presentatorweergave moet de muiscursor soms ergens op het tweede scherm staan ​​om de diavoorstelling op te starten.

Als u een aantal van de laserpennen op de dia wilt laten zien, is dat heel handig. Om op te vallen op het scherm, is de groene laserpen veel beter dan de rode laserpen. Vanwege nationale of Europese veiligheidsvoorschriften wordt het echter steeds moeilijker om een ​​groene laserpen te kopen. Trouwens, aan de ene kant is de draadloze muis, aan de andere kant, de aanzienlijke laserpointer erg onhandig. Vooral wanneer de muis op geen gewenst gedrag klikt.

Laseraanwijzer met draadloze USB-presenter

Relatief nieuwere draadloze apparaten lossen al deze problemen op. Ik bedoel draadloze presentator. U kunt deze producten in elke e-winkel kopen en kunt kiezen uit meerdere merken. De software (plug-and-play-stuurprogramma) lost het probleem op van inconsistente muisklikken. Het heeft een knop voor vooruit en achteruit en voor alle besturingssystemen, afhankelijk van de behoeften van deze knoppen en de verwachte reactie. Er is ook een ingebouwde laserpen. Maar helaas is de flitsaanwijzer in vrijwel alle gevallen een rode laserrobot met lage helderheid.

USB-display met groen licht

U hebt een laserpen nodig met het groene licht. Als u in de Verenigde Staten woont, kunt u het apparaat kopen bij een elektronische winkel. Maar in sommige Europese landen kan dat niet. Maar u moet het rode licht niet gebruiken voor de presentator. Bestel ze gewoon in de Verenigde Staten. U kunt bij ons kopen, voor u om een ​​verscheidenheid aan soorten laserpennen te leveren, naar keuze.

Vorige: Ervaring met een lange-afstand laserpen
Volgende: Basisprincipes van laserpennen