Mcafee Secure
Laserpen online kopen - wereldwijde levering en 14 dagen gratis vervanging
Home >> Retouren en garantie

Retouren en garantie

 

Artikelen retourneren

Bij LASERKOPEN kun je een artikel binnen 14 dagen (ingaande op de dag na ontvangst) retourneren/herroepen. Je bent wel zelf verantwoordelijk voor de retourzending, inclusief de daaraan verbonden portokosten.

Als het artikel onbeschadigd en compleet in de originele verpakking door ons wordt ontvangen, storten wij z.s.m. het aankoopbedrag terug op je rekening.

Echter, als het artikel niet meer in oorspronkelijke staat bij ons binnenkomt, gelden andere vergoedingen. Denk bijvoorbeeld aan incomplete en/of licht beschadigde retourzendingen, dan wordt 75% van het aankoopbedrag teruggestort. Kapotte en/of ernstig beschadigde artikelen kan je retourneren, maar dan zullen wij de daadwerkelijke waardevermindering bij u in rekening brengen.

 

Hoe werkt het?

Als je een product wilt retourneren, volg dan onderstaande stappen. Dan ben je verzekerd van een snelle afhandeling.

Verpak het artikel goed en veilig.
Bezorg ons uw ordernummer en de reden van retour.
Stuur het retourpakket naar ons terug.

Zodra wij jouw retourzending hebben ontvangen, sturen wij je een bevestiging via e-mail.

Vervolgens verzenden we je het door jou gewenste ruilartikel (indien voorradig), of storten we het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping, terug op het door jou opgegeven bankrekeningnummer. De 14 dagen herroepingsrecht gaan in op het moment nadat je de producten hebt ontvangen. Echter, wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

 

Retour bij garantie

Op alle artikelen heeft u 1 jaar garantie, mits anders aangegeven (zie de beschrijving bij het product). Mocht een artikel binnen 1 jaar na aankoop defect raken dan krijgt u, nadat u het defecte artikel aan ons heeft toegezonden, uw product gerepareerd retour of indien reparatie niet mogelijk is krijgt u een vervangend exemplaar opgestuurd. U betaalt alleen de verzending van het defecte item en wij betalen de verzending van het vervangend product.