Mcafee Secure
Laserpen online kopen - wereldwijde levering en 14 dagen gratis vervanging
Populaire tags
Home >> 2000mW

Kenmerken van de 2000mW groene laserpen

Dit zijn de sterkste groene laserpennen ter wereld. Ze kunnen gemakkelijk dingen branden, dus het kan gevaarlijk zijn als het niet goed bediend. Ze passeerden de strenge testen van vermogen, kwaliteit en levensduur. Voor een betere veiligheid, al onze klasse 4 laserpennen komen met de ingebouwde koelsysteem, de bescherming circuit board, en laser veiligheidsbril.

Op dit moment is er geen een 2000mW + groene laserpen in de markt, omdat het technisch moeilijk te bereiken. In China, een aantal nep-bedrijven markeren altijd 200-500mW groene laser als 3000mW, 5000mW, en zelfs 10000mW; dat is zeer beschamend en onverantwoordelijk !!! We kunnen niet stoppen met deze misleidende gedragingen, maar we moeten enkele feiten hier te verduidelijken. Eerst, 1W + is het sterkste voor de groene laserpen marktprijzen. Ten tweede hebben we verzocht om onze technologie octrooien, maar er zijn nog veel vervalste producten met een slechte interne structuur en nep uitgangsvermogen. Ten derde, als je een 10000mW groene laserpen vinden, moet het een grote machine, die erg duur zal zijn.

Basiskennis van de 2000mW blauwe laserpen

Voor onze blauwe laserpennen, de 2000mW is de populairste vermogensbereik. Deze super krachtige laserpennen kan vele verbazingwekkende dingen te doen, zoals het ontsteken van de wedstrijden van de lange afstand, en je kunt zelfs schieten vogels! De 2W blauwe laserpen is zeer helder en lange afstand 's nachts; het is niet aanbevolen voor de astronomie toepassing, omdat het hoge vermogen is geen veilige optie en je had beter slijtage laserbril.