Mcafee Secure
Laserpen online kopen - wereldwijde levering en 14 dagen gratis vervanging
Populaire tags
Home >> Laserpen Groen

Laserpen groen - wat moet u moet weten alvorens te kopen?

Kenmerken van de groene laser

De groene laser pointer wordt grotere schaal worden gebruikt dan de blauw / rode laser (de groen licht laser heeft een uitstekende zichtbaarheid). Het verwijst naar de versterking van licht dat wordt gegenereerd door gestimuleerde straling, een hoogwaardige bron van groen licht. De golflengte van de groene laserstraal is de 532nm / 520nm, en de bundelintensiteit is anders met verschillende vermogens. Momenteel is de vraag naar krachtige laserpennen groeit in de markt, dus we hebben een geweldige productie en onderzoek op dit gebied gemaakt. De super sterke groene laserpen kan dingen verbranden. Voor een betere veiligheid, ze hebben meestal circuit bescherming en geïntegreerd koelsysteem.

Wat kunt u doen met een groene laserpen?

De laag vermogen groene laserpennen (< 5mW) kan worden gebruikt voor katten, presentaties en andere commerciële doeleinden; ze niet schadelijk voor de ogen. Als u nodig hebt om een laser te kopen voor de astronomie, de aanbevolen vermogen is de 10mW - 50mW, die lange afstand en relatief veilig. Als u een lucifer te aansteken, kan de 200mW stroom absoluut aan uw behoeften (Eigenlijk kan een 100mW focusseerbaar groene laserpen lucifers aansteken). Hoe hoger uitgangsvermogen, hoe gemakkelijker te branden. Bent u geïnteresseerd in de ultra sterke groene laserpen bent, moet je weten wat ze kunnen doen - militair, brandende, laser experimenten of andere professionele toepassingen.

Voorzorgsmaatregelen voor het gebruik van sterke groene laser pointer

Bij gebruik van een 5mW + groene laser, moet de laserstraal zijn nooit in de ogen, kan het letsel en zelfs blindheid veroorzaken! Richt nooit de sterke laser naar het vliegtuig, die ernstige ongelukken kunnen veroorzaken! Voor de 1000mW + laserpennen, raden wij u aan de veiligheidsbril tijdens het gebruik. Gelieve niet de laserpointer werk continu te maken voor lange tijd, of de levensduur zal worden beïnvloed. Als u niet de laserpointer groen gebruiken voor een lange tijd, neem dan de batterij uit de laser.