Mcafee Secure
Laserpen online kopen - wereldwijde levering en 14 dagen gratis vervanging
Home >> Waarom bij ons kopen

Waarom bij ons kopen

Ons team

Wij zijn een toonaangevende laserfabrikant ter wereld. We hebben 200 medewerkers, waaronder productie, logistiek, ontwikkeling, kwaliteitscontrole, verkoop, technische ondersteuning, project-afdeling, inkoop, financiële afdeling en de afdeling personeel.

We houden altijd de laagste prijzen en de beste kwaliteit. We zijn trots op onze sterke lasers en proberen ons best om betrouwbare producten. Wij garanderen dat al onze laserpennen de strenge kwaliteitscontrole zijn gepasseerd, alle defecte eenheden zal worden teruggegeven aan de fabriek.

 

Gratis retourneren en 1 jaar garantie

Al onze producten worden geleverd met 1 jaar garantie en gratis retourneren van 14 dagen, moet u uw ordernummer en het garantiebewijs te houden. Voor meer informatie over de garantie, klik dan hier.

 

Hoogstaand resultaat en kosteneffectieve producten

Wij hebben 9 jaar ervaring in lasertechnologie, gericht op R & D van high-end laserpennen. Hoewel we niet in staat om de laagste prijs te garanderen, onze producten zijn zeker goede prijs-kwaliteitverhouding.

 

OEM, ODM en service na verkoop

Voor OEM, ODM en groothandel, neem dan contact met ons op via info@laserkopen.com, zullen we een redelijk bod en de beste oplossingen voor u te maken.

 

Veilige betaling

De credit card betaling zal worden verwerkt door de server van de bank en het is absoluut veilig. De versleuteling van informatie optreedt als gevolg van de SSL (Secure Sockets Layer), waarbij de bescherming van gegevens en transacties waarborgt.