Mcafee Secure
Laserpen online kopen - wereldwijde levering en 14 dagen gratis vervanging
Home >> Betaling en Verzending

Betaling en Verzending

BETALING

BETALEN IN VERTROUWEN !

Omdat uw tevredenheid is de kern van onze zorgen, heeft JETLASERS u omringd met de beste technische en financiële partners om u betaalmethoden en dat zijn 100% veilig. Het is ook de garantie dat uw bankgegevens in alle vertrouwelijkheid zullen worden behandeld.

KREDIETKAARTEN

Ongeacht de gebruikte kaart, wordt de transactie volledig gecodeerd, wordt de bijbehorende gegevens volledig vertrouwelijk gedurende de gehele transactie, en uw kaart gegevens wordt nooit verkregen door JETLASERS. Tijdens uw betaling, de dataverbinding tot 100% veilig (Externe plug-in module die door de betrouwbare tripartiete platform van de bank). Dan moet u uw kaartnummer, de vervaldatum en de beveiligingscode in te voeren.

Met het oog op de betaling pagina te vereenvoudigen, te verbeteren betaalgemak en user experience, in januari 2017 afgelast we de 3D-validatie functie, die de Europese betaalmarkt gewoonten voldoet.

PAYPAL

We hebben PayPal-betaling toegevoegd in mei 2018. Het is het meest gebruikte internationale betalingsplatform. Het grootste voordeel van PayPal is de gebruikersbescherming en de teruggaven zijn handig, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de beveiliging van uw bestellingen.

SOFORT BANKING

Sofort Banking wordt veel gebruikt in Europa en deze betaalmethode is heel eenvoudig. Maar meestal duurt het een dag om de bankoverbrenging te voltooien, dus u moet een dag wachten voordat het artikel wordt verzonden.

 

VERZENDING

Wijze van levering

Twee leveringsmethoden door PostNL / BPost / DHL / FEDEX / UPS:
Express levering: 2-4 werkdagen
Pakketdienst: 7-12 werkdagen

Leveringskosten

PostNL levering: 2 plus 6,5 x N(gewicht)
Express levering (DHL): 8 plus 12,7 x N(gewicht)

Meestal zal de goederen worden verzonden via PostNL of DHL, en die kan worden veranderd om andere verzendmethodes (BPost / FEDEX / UPS) afhankelijk van de goederen en uw wensen. Wanneer u vragen om de verzendmethode te wijzigen, misschien moet u betalen voor het prijsverschil.

Tijd om te bezorgen

De levertijd is afhankelijk van het land en de regio. Het duurt meestal ongeveer 2-4 werkdagen voor DHL, en ongeveer 10 werkdagen voor PostNL.