Mcafee Secure
Laserpen online kopen - wereldwijde levering en 14 dagen gratis vervanging
Populaire tags
Home >> Laserpen Rood

Laser rood - de kennis en kooptips

Belangrijkste kenmerken van rode laserpen

De golflengte van de rode laserpen is typisch 635-650 nm. In het algemeen zijn de technische eisen van de rode laserpointer zijn niet erg streng (Voor dit golflengtebereik hebben de technologie en halfgeleidende materialen rijp geweest). De productie kosten zijn meestal lager dan de groen / blauw laserpen. Als je een sterke laserpen nodig hebt en wilt u uw geld te besparen, misschien de rode lasers zijn geschikt voor u.

Toepassingen van rode laser

Alvorens te kopen, moet u de verschillende toepassingen van de verschillende vermogensbereik weten. Een rode laser pointer om dingen te branden, wordt het uitgangsvermogen van 200mW of meer nodig. Voor de presentatie of kat speelgoed, de laag vermogen laserpen is een goede keuze, en het is meestal erg goedkoop.

Voorzorgsmaatregelen

Als u nodig hebt om een krachtige rode laserpen kopen dient u de veiligheidsinstructies te volgen, of het kan onverwachte letsel veroorzaken. Maak nooit de laserstraal in het menselijk oog, dat kan leiden tot blindheid. Gelieve geen gebruik maken van een sterke laser om te wijzen op het vliegtuig, die ernstige ongelukken kunnen veroorzaken! Je moet de krachtige laserpen weg te houden van kinderen. Gelieve niet te gebruiken als een kat speelgoed!