Mcafee Secure
Laserpen online kopen - wereldwijde levering en 14 dagen gratis vervanging

Sterkste 10000mW blauwe laserpen ter wereld

  • Deze professionele laserpennen worden vaak gebruikt in militaire oefeningen, geneeskunde, industrie, spectroscopie experiment, enzovoort.

Kleur :

Prijs:319,63€
Kwantiteit: -
Productomschrijving

Deze blauwe laser pointer is een hoogstaand resultaat van ons onafhankelijk onderzoek en ontwikkeling, deze is speciaal ontworpen voor de laser-specialisten. Het maximum vermogen van de laser gaat tot 6500 mW, dat is zeldzaam en ongelooflijk. Het beschikt over een geïmporteerde optische lens, die bundeldivergentie kan controleren en het verlies van het vermogen vermindert. Met de DC interface en het nieuwste koelsysteem (temperatuur controle-chip + ingebouwde metalen hitte afvoer), kan deze laser onophoudelijk werken. Dit model is geslaagd voor een strikte veroudering test, het mislukkingspercentage is minder dan 1%, en de levensduur is maximaal 6000 uur. De blauwe laserpointer heeft een aantal updates ontvangen van onze beste lasertechnologie, veel nieuwe functies zijn beschikbaar en dat zal een grote verrassing voor laser liefhebbers zijn. Om de opslag te verminderen, hebben we de prijs verlaagd van 520 euro naar 400 euro, nu is het 300 euro, wat zelfs lager is dan onze productiekosten! De promotie gaat van begin 2019, tot het niet op voorraad is.

- Plechtig te verklaren -
1) Dit structurele ontwerp is ons patent. In China kunnen we 7W uitgangsvermogen behalen voor continu werkende lasers, €300 is de laagste prijs die we kunnen aanbieden.
2) Er zijn veel nagemaakte goederen die nooit 3W zullen overschrijden, maar ze zijn altijd gemarkeerd als 20000mW, 30000mW, of zelfs 50000mW! We kunnen dit onverantwoordelijk namaken niet stoppen, dus kijk alstublieft op de product specificaties of bedrijfsinformatie om de authenticiteit te identificeren.
3) Deze sterke laser pointer is onze Pro-E Serie, en JETLASERS heeft geen agent in Europa.

Volgens onze ervaring van 12 jaar in laserpennen, blijkt dat 10000mW vermogen technisch moeilijk te bereiken is.(tenzij professioneel maatwerk ingezet wordt, maar dat is erg duur.). Veel kopers willen een 10000mW laserpen krijgen, maar ze missen laser kennis en negeren dat het buitensporige vermogen de stabiliteit en betrouwbaarheid zal verminderen. We streven naar hoog vermogen en hoge veiligheid en we zijn zeker de meest betrouwbare fabrikant in China.

Productvoordelen
• Het product heeft een stevige koperlegering behuizing, metalen knopen, en onze beste koeltechnologie
• Het wordt geleverd met multifunctionele interface, standaard beugel-interface en DC-interface
• Deze laserpen kan worden aangedreven door 1 / 2 26650 batterijen en de 8V5A wandadapter
• Het haalt de vrije valtest van 150cm hoogte, veroudering test, vermogensbesturing, en kwaliteitsinspectie
• Dit is een van onze meest professionele laserpennen, met het sterkste vermogen en high-tech intern ontwerp
• Veiligheid verbeteringen: sleutel slot, iris diafragma, stofkap, pigtail, en non-overklokken ontwerp

NB - Als u een aantal soortgelijke producten van andere sites ziet, dan zijn het misschien nagemaakte goederen van kleine fabrieken in China, met lage prijzen, nep-vermogen, lage kwaliteit diodes en slechte interne structuur.


Productgegevens BW002
Uitgangsvermogen > 6500 mW
Laser golflengte 445nm blauw
Maximaal bereik > 8000 meter in het donkere omgeving
Divergentie van de laser 1.8-2.0mRad
Straaldiameter bij apertuur 3 mm en verstelbare voor grotere
Levensduur van de diode > 6000 uur (Nichia laser diode)
Waterdichtheid IPX5
Focussen methode Handmatige focus (rotatie van het hoofd)
Materiaal (behuizing)

Koperlegering met hoge dichtheid

Oppervlakte kleur Zwart / Zilver
Uitgang modus CW / gepulste modus (Hoog vermogen, laag vermogen en stroboscoop)
Laserklasse Klasse 4
Stroomvoorziening 1 / 2 x 26650 batterijen, of een 8V5A adapter
Werkspanning DC 7.0V
Bedrijfstemperatuur 0 ℃ - 55 ℃
Nettogewicht 428g zonder batterij
Dimensies φ40 x 270 mm
Garantieperiode 1 jaar

10000mW blauwe laserpen10000mW laserpensterkste laserpen

blauwe laserpen

kopen 10000mW laserpen

Inhoud van de verpakking
1 x Meest Krachtige Laserpen, 1 x Verlengbuis, 1 x Laserbril, 2 x 26650 Oplaadbare Batterijen, 1 x Dual Batterijlader, 1 x Voedingsadapter, 2 x Sleutels, 5 x Opzetstukjes (niet aanbevolen voor gebruik bij het maximaal vermogen), 1 x Instructies, 1 x Garantiekaart, 1 x Explosieveilige Aluminium Doos

Kooptips
We kunnen geen ware 10W laserpen in de verkoop in de wereld vinden (tenzij er gebruik gemaakt wordt van aangepaste diensten, maar de veiligheid en de stabiliteit zal een groot probleem zijn). Zoals het spreekwoord zegt, met groot vermogen komt ook grote verantwoordelijkheid. We hebben meer dan twaalf jaar ervaring in krachtige laserpennen, het hoogste vermogen dat we kunnen bereiken is ongeveer 7W.
In China, zijn er veel nagemaakte goederen in de markt. Alvorens te kopen, zult u een onderscheid moeten maken tussen echte en nagemaakte goederen. We gebruik gemaakt van al onze technologische patenten, maar kunnen nog steeds niet het inbreuk daarop stoppen van enkele kleine fabrikanten. Daarom moeten we een aantal feiten hier te verduidelijken:
① De diode van een slordig product is altijd geneigd tot mislukking en de meeste van hen hebben geen interne beveiliging. Voor een klasse 4 laser pointer zonder temperatuurregeling chip, is het continu werken gedurende meer dan twee minuten funest, de laserdiode kan worden verbrand.
② Het uitgangsvermogen van een nep laserpen is meestal niet waar en de prijs is onredelijk. Sommige fabrikanten hebben geprobeerd om laserpointers te maken met hetzelfde uiterlijk als de onze, maar de interne structuur zal nooit op hetzelfde niveau zijn. We kunnen een aantal 200mW lasers gemarkeerd als "duizenden mW" zien, 500mW gemarkeerd als "10000mW +" - dat is zeer beschamend en onverantwoordelijk!
③ Voor de diensten van OEM / ODM, we zijn zeker de nummer 1 fabrikant in China. Onze productiviteit, R&D technologie en service na verkoop zal u nooit in de steek laten.

Laser pointer promotieWie we zijn