Mcafee Secure
Laserpen online kopen - wereldwijde levering en 14 dagen gratis vervanging

Goedkope en krachtige 3000mW blauwe laserpen

  • Deze laser pointer is een van onze best verkopende producten, met lage prijs en hoog vermogen.
Prijs:124,99€
Kwantiteit: -
Productomschrijving

Deze professionele laser keurt stevige aluminium behuizing, hoogwaardige Nichia diode, en de meest recente interne beveiligingen om de stabiliteit en duurzaamheid te garanderen. Het uitgangsvermogen van deze laserpen is ongeveer 3W en continu kan werken voor een lange tijd; je geen zorgen te maken over oververhitting met het koelsysteem (Als de werktemperatuur een bepaalde waarde heeft bereikt, de voeding wordt automatisch uitgeschakeld). De blauwe laserstraal is zeer krachtig, met vijf caleidoscopische opzetstukken en de visuele effecten zijn fantastisch 's nachts. Alle basisfuncties en noodzakelijke accessoires zijn beschikbaar zonder extra kosten, en de bediening is eenvoudig. Als u op zoek bent naar een goedkope en duurzame 3000mW blauw laserpen, zal dit een sterk aanbevolen keuze. Om de opslag te verminderen, hebben we de prijs verlaagd van 150 euro naar 110 euro, wat volledig onder onze productiekosten ligt. De actie begon in oktober 2021, tot het niet op voorraad is.


Deze zeer krachtige laserpennen worden meestal gebruikt in militaire, industrie, geneeskunde, wetenschappelijk onderzoek, laser experiment, en andere professionele toepassingen. U kunt deze laser voor zelfverdediging te gebruiken, maar we zullen geen verantwoordelijkheid voor opzettelijke verwondingen niet te gebruiken. Voor dit model, zouden sommige klanten graag maatwerk te maken voor hoger vermogen, maar 3000mW + wordt niet aanbevolen omdat dit constructief ontwerp en de beperkingen op materialen. Voor vragen of suggesties, neem dan contact met ons op via info@laserkopen.com, zullen wij antwoorden u binnen 24 uur (van maandag tot en met vrijdag).

Producteigenschappen
• Het wordt geleverd met aluminium behuizing, koper laser module, en 9mm Nichia laserdiode
• Het uitgangsvermogen is aan 3000mW, en deze laser kunnen hout verbranden door te focussen
• De blauwe laserstraal is duidelijk zichtbaar, met vijf caleidoscopische opzetstukjes voor de lol
• Om hoge stabiliteit te bereiken, keurt het temperatuurcontrole chip en PCB bescherming
• Nieuwe functies: beveiliging tegen ompolen en waterdichte rubberen ring


Productgegevens BW014
Uitgangsvermogen 3000mW
Golflengte 445±5 nm
Straal kleur Blauw
Divergentie van de laser 1.8-2.0mRad
Nuttige levensduur > 6000 uren
Behuizing materiaal 6061 vliegtuig aluminium
Focus modus Instelbare focus
Laserklasse Klasse 4
Waterdichtheid IPX5
Schakelaar Aan / uit schakelaar
Uitgangmodus CW
Interne beveiliging Bescherming tegen oververhitting, PCB bescherming, bescherming tegen omgekeerde polariteit, waterdichte rubberen ring
Stroomvoorziening 2 x 16340 batterijen
Bedrijfsspanning DC 7.0-7.4V
Bedrijfstemperatuur 0 ℃ - 55 ℃
Brutogewicht 720 g
Afmetingen 23 x 190 mm
Garantieperiode 1 jaar

krachtige 3000mW blauwe laserpen

blauwe laserpen

3000mW laserpen

krachtige blauwe laserpen

kopen 3000mW laserpen

Verpakkingsinhoud
• 1 x 3000mW Blauwe Laserpen
• 1 x Laser Beschermingsbril
• 2 x 16340 Oplaadbare Lithium Batterijen
• 1 x Dual Batterijlader
• 5 x Opzetstukjes
• 1 x Aluminium Koffer

Belangrijke tips
Momenteel hebben sommige kleinschalige producenten gekopieerd het uiterlijk ontwerp van deze laserpen, dus er zijn veel imitaties op de markt. We kunnen niet hun schandelijke gedrag te stoppen, maar we moeten een aantal feiten over deze imitaties te verduidelijken:
1) Ze worden meestal gemarkeerd als "10000+ mW", dat is dom en onverantwoordelijk! Voor dit model wordt de 3000mW vermogen meest aanbevolen, en de 5W vermogen wordt ook kan worden bereikt door verbeteringen van de structuur en materiaal, maar 10W is absoluut gewoon een grap! Om hoog vermogen en hoge stabiliteit te integreren, hebben we herhaaldelijk maakte veel experimenten. Volgens onze ervaringen, om 10000mW te bereiken, zal de grootte van de laserpen groot zijn (net als een machine), en dat is extreem duur.
2) De nagemaakte imitaties hebben meestal geen koeling chip of PCB bescherming; Als is het uitgangsvermogen tot duizenden mW, kunnen zij worden verbrand binnen 60 seconden bij continu werken; de waterbestendigheid is niet altijd beschikbaar, dat de kortsluiting in een vochtige omgeving kan veroorzaken.
3) Als u een nagemaakte laserpen na een paar maanden van het gebruik uit elkaar te halen, zult u merken dat de vergrijzing van de diode is ernstig. Voor de klasse 4 laserpen, nemen we de Nichia diode geïmporteerd uit Japan, en de levensduur is veel langer dan de imitaties.
4) Als u een laser pointer van andere websites met hetzelfde uiterlijk en lagere prijs vinden, misschien dat is gewoon het kopiëren van de foto's van ons. Zelfs als het ziet er hetzelfde uit, het interieur is zeker niet hetzelfde niveau als de onze!

Laser pointer promotieWie we zijn