Mcafee Secure
Laserpen online kopen - wereldwijde levering en 14 dagen gratis vervanging
Home >> Blog >> Ervaring met een lange-afstand laserpen

Ervaring met een lange-afstand laserpen

Uitzichten:1078     Gepubliceerd door jensen - 22.01.2019

Wat kan in hemelsnaam een ​​532nm groene laserpen over lange afstand doen in ons dagelijks leven? Het is een ander gadget van algemeen verkrijgbare rode, blauwe en groene laserpennen. Daarentegen is het een handig laserapparaat dat toepasbaar is bij laseruitlijning, richten op richten en positioneren, jagen en spotten, zoeken en redden, buiten en wandelen.

lange afstand laser pen is een geproduceerd met hoogwaardige groene laser-module, hoogwaardige optische glazen lens, het stuurprogramma circuit en behuizing. Het is een coole gadget met hoge prestaties en een hoge transmissie die zorgt voor een correct nachtzicht en uw geweer op perfecte wijze in een echte nachtjager heeft veranderd. Het biedt maximale verlichting, zelfs op de maanloze nacht.

Om zeker te zijn van zijn hoge prestaties en stabiele werking tijdens langdurig werk, is de lange afstand laser penis ontworpen met compacte systeemlengte, volledig o-ring afgesloten van stof, de kleine sferische aberratie. Daarnaast maakt de speciaal ontworpen roterende optische bundelcollimator een snelle aanpassing van de bundeldiameter en intensiteit mogelijk. Het versterkte, coherente licht heeft deze lange afstandlaserpen tot het meest efficiënte licht voor verlichting over lange afstand gemaakt.

lange-afstand laserpen

Door een krachtige groene laserdiode en een nauwkeurige optische collimator te combineren, kunt u een heldere laserstraal van groen laserlicht gebruiken om doelen tot maximaal 300 m volledig te verlichten. De optische collimator maakt een snelle en volledige bereikafstelling van de bundeldiameter en -intensiteit mogelijk met slechts 360 graden rotatie.

Lange afstand groene laserpointer heeft andere betrouwbare kenmerken zoals compacte systeemlengte, kleine sferische aberratie en volledig multicoated optische lenssystemen. Het versterkte coherente licht heeft het zeer efficiënt gemaakt voor lange afstandsverlichting voor militaire legers op het slagveld. Deze lange-afstandlaserpen is geschikt voor geweren en M14-, M16-, AK47-, G17-, G19- en G20-jachtgeweren met een 21 mm-vatting. Afgezien van zijn brede toepassing in militaire wapens, is deze multifunctionele Long Distance Green-laserpen ook een nuttig hulpmiddel voor vrij richten, positionering, noodzoek- en reddingsoperaties, mariene expedities, militaire handhaving en zelfverdediging. Het is een draagbaar ontwerp waardoor het gemakkelijk mee te nemen is met waar u ook bent.

Toepassing van laserpen op lange afstand:

Jagen en richten: observatie van dieren in het wild, militaire doelgerichtheid, detectie op grote afstand zonder opgemerkt te worden en alarm te veroorzaken.

Zoeken en redden in verschillende weersomstandigheden en op het terrein: met de zichtbare heldere straal van maximaal 3 mijl kunt u de reddingslocatie eenvoudig en snel positioneren.

Outdoor & Hiking: instelbare focusstraal met 10 × expand maakt heldere wegen voor elk buitenterrein. Het is een energiebesparend apparaat voor langdurige buitenleven.

Vorige: Kennis van laserveiligheid
Volgende: Een groene laserpen gebruiken