Mcafee Secure
Laserpen online kopen - wereldwijde levering en 14 dagen gratis vervanging
Home >> Blog >> Basisprincipes van laserpennen

Basisprincipes van laserpennen

Uitzichten:795     Gepubliceerd door jensen - 16.03.2019

De via stargazers geliefde verwijzingen besteden een neodymium diodelaserpen en zenden een groene bundel uit bij een golflengte van 532 nanometer. Dergelijke lasers lijken ontzettend veel helderder dan de buitengewone diodelaseraanwijzer die een paarse straal produceert bij golflengten langer dan 630 nm. De redenering is simpel: het menselijk oog is veel voorzichtiger. Groen zachtaardig dan het is om paars zacht te zijn.

Behalve bij nachten met ongelooflijke leesbaarheid en bijna-nulvochtigheid, als je een milieuvriendelijke laser in de lucht laat schijnen, zou je kunnen voldoen aan de bundel tonnen meters omhoog. Voor jou en iedereen die om je heen staat, voelt het alsof de straal eindigt op iets waar een megastar of planeet op is gericht. Dit maakt het gemakkelijk om iemand een geselecteerd hemellichaam te demonstreren.

laserpennen

Maar sommige van de modellen hebben een tijdje regular-on "instelling. Deze worden geaccepteerd als aanwijshulpmiddelen voor telescopen. Zodra de laserpen is aangesloten en samenvalt met het bereik, stream je de omvang totdat het naar je grote doelwit kijkt en als je binnen het oculair lijkt, daar is het.

De groene laserpennen in het gemiddelde verbruik bij astronomen en het universele publiek hebben een invloed op de output van bij voorkeur minder dan 5mW; in de VS worden dit type 3a-lasers genoemd. Lessen in wattage, vergelijkbaar met deze bij CD-avid gamers en laserprinters, zijn type 1 of 2, bij voorkeur betere wattage-eenheden, die overeenkomen met die in medische of industriële apparatuur, zijn type 3b of 4. Hoe groter de klasse, hoe groter extreme het waarschuwingsetiket dat is vereist door de Amerikaanse Food and Drug Administration FDA.

In vergelijking met milde heldere lampen, die tientallen trekken naar een heel stel watt, niet milliwatt, voelt 5mW aan als weinig of geen. Laserpen easy is echter sterk gecentreerd in een smalle straal. Bovendien is deze balk enorm gecollimeerd, wat betekent dat zelfs tot op een kilometer afstand de schacht niet meer dan een meter breed is. Voor sterrenwachttoepassingen volstaat een milieuvriendelijke laser van 5mW.

Vorige: Een groene laserpen gebruiken
Volgende: Laserpennen: het perspectief van een optometrist