Mcafee Secure
Laserpen online kopen - wereldwijde levering en 14 dagen gratis vervanging
Home >> Blog >> Krijg een echte groene laser pointer

Krijg een echte groene laser pointer

Uitzichten:1090     Gepubliceerd door jensen - 07.11.2018

De goedkope groene laser pointer kan het gevaarlijke niveau van onzichtbare infraroodlaserstraling uitzenden. Niemand kan de onzichtbare straal door het blote oog waarnemen tot een ernstige retina pijn veroorzaakt door krachtige laserstraling. Consumenten moeten altijd op hen reageren en goede lasers krijgen van de betrouwbare leverancier.

Hoe krijg ik een groene laserpointer?

De groene laser pointer is afkomstig van een diodepomp laserdiode, geen voltooide laserdiode. Professionals krijgen een 532nm groen laserlicht in een driestaps proces. De eerste stap, een standaard standaard laserdiode, zal nabij-infrarood licht genereren met een golflengte van 808nm. De tweede stap, het nabij-infraroodlicht, wordt gefocusseerd op een neodymiumkristal dat het licht omzet in 1064nm infrarood laserlicht. De derde stap, de 1064nm infrarood laser, gaat over in een frequentieverdubbelingskristal dat groen licht uitzendt bij een golflengte van 532nm.

groene laser pointer

Er is een lange weg afgelegd om een ​​afgewerkte groene laserpointer van een standaard laserdiode te krijgen. Er wordt een laserfilter in het laserapparaat ontworpen om te voorkomen dat er infraroodlicht uit de laserdiode lekt. Er zullen echter groenloze groene lasers worden ontwikkeld zonder IR-filter. Terwijl mensen een slordige laser aanwijzen, wordt tegelijkertijd het onzichtbare infraroodlicht aangewezen. Het onzichtbare infraroodlicht is gevaarlijk voor de ogen van mensen. Gewoonlijk raden we bekwame mensen alleen aan om infraroodlasers onder speciale laserbeveiligingsapparatuur te gebruiken. De blootstelling van ogen aan infrarood licht zal blind of ernstig letsel aan het netvlies veroorzaken.

Veiligheidswerking van groene laserpointer:

De goedkope groene laserpointer is serieus gewaagd, omdat mensen of dieren aanzienlijke oogschade kunnen oplopen door blootstelling aan onzichtbaar licht voordat ze zich bewust worden van het onzichtbare infraroodlicht. Probeer nooit goedkope lasers te kopen zonder enige veiligheidsstandaard.

Het is een noodzaak om groene laserpointer te kiezen met CE, FDA veiligheidsnorm. Het is geen grap om met een laserpointer te spelen, maar besteed veel aandacht aan laserveiligheid wanneer je zo'n soort gadget vasthoudt.

Ook mag een laserbril voor lasers nooit worden genegeerd om een hoge standaardbescherming voor het menselijk oog te waarborgen. Een geschikte laserbril met rode lenzen is genoeg om de ogen te beschermen bij allerlei laserbewerkingen. Laat de groene laser pointer met hoge veiligheidsstandaard uw gereedschap zijn, geen risico.

Vorige: De jongen verloor zicht na het spelen met laserpointer
Volgende: 5mW rode laserpointer spelen met uw huisdieren