Mcafee Secure
Laserpen online kopen - wereldwijde levering en 14 dagen gratis vervanging
Home >> Blog >> 5mW rode laserpointer spelen met uw huisdieren

5mW rode laserpointer spelen met uw huisdieren

Uitzichten:1024     Gepubliceerd door jensen - 12.11.2018

Het is altijd de grootste zorg voor alle eigenaren van huisdieren die je huisdieren nooit alleen laten. De gezondheid van het dier is altijd de hoogste prioriteit voor alle eigenaren van huisdieren. Een rode laserstraal van 5 mW projecteert een prachtige rode laserstraal, die niet schadelijk is voor de ogen van uw huisdier, zelfs in het geval van direct contact. Dit apparaat met een laag vermogen heeft het meest beveiligde ontwerp om te zorgen dat alles veilig is tijdens het spelen met huisdieren.

Wat zijn de aanbevolen kenmerken van de 5mW rode laserpointer? Het neemt het ontwerp van de penstijl aan, zodat u elke plaats met uw kat of hond kunt meenemen. Deze draagbare laser kan in de zak worden gedaan. Er zijn een paar ongemakken die u kunt voelen tijdens het dragen buiten. De rode lichtbundel is uitzonderlijk helder en aantrekkelijk, wat de gelegenheid heeft geboden om te pronken met mensen die bij elkaar komen.

5mw rode laserpointer

Deze elegant ontworpen 5mW rode laserpointer is vervaardigd van het meest duurzame messing koetswerkmateriaal en geanodiseerd met matwit schaalontwerp. De mooie en mooi ontworpen witte shell laser kan de meest stabiele en betrouwbare prestaties in allerlei toepassingsgebieden handhaven. Naast die van praktische toepassingen in wetenschappelijk onderzoek, laserveiligheidsexperimentinstellingen, laboratoriumexperiment, zou het altijd een perfect hulpmiddel zijn als huisdierenspeelgoed. De 650nm rode laser projecteert de verschillende en puurste Rode straal die uw huisdieren een heel andere ervaring zal geven tijdens het spelen met uw huisdieren.

Er is geen zorgen over de werking ervan. De 5mW rode laserpointer wordt aangedreven door een krachtige alkalinebron, die wordt geproduceerd door twee AAA-batterijen. Twee nieuwe batterijen zorgen voor een extreem lange uithoudingsduur van meer dan 180 minuten. Het maakt niet uit wat voor soort laserpointer u in de palm van de handen houdt, mensen moeten altijd verantwoordelijk zijn en de constante bedrijfstijd van minder dan 30 seconden regelen. De redelijke werking verlengt de levensduur van deze laserpen minimaal minstens 8000 uur.

In de rij van Klasse IIIa-laser is de laserveiligheid nog steeds een groot probleem. Hoewel dit weinig kwaad is van een laserstraal met een laag vermogen, is het nooit een juiste instructie om de laser rechtstreeks naar katten of honden te verwijzen. Probeer de pen nooit een bewegend voertuig, vliegtuig of reflectiepanelen zoals spiegels te bekijken. De gereflecteerde straal zal buitengewoon gevaarlijk zijn en onverwachts tot incidenten leiden.

Deze rode laserpointer van 5mW is slechts een van uw huisdierenspeeltjes, maar niet de enige. Het is inderdaad geen goed idee om uw huisdieren achter de lichtvlek te laten jagen zonder te stoppen. Doe dat nooit. Probeer aandacht te trekken van ander speelgoed nadat de laserpointer achtervolgd is. Deze laag vermogen rode 5mW laserpointer zal je nooit spijten tenzij je de kans hebt om het met je huisdieren te spelen.

Vorige: Krijg een echte groene laser pointer
Volgende: 20000mW laserpen / laserpointer blauw of groen op de markt