Mcafee Secure
Laserpen online kopen - wereldwijde levering en 14 dagen gratis vervanging
Home >> Blog >> 20000mW laserpen / laserpointer blauw of groen op de markt

20000mW laserpen / laserpointer blauw of groen op de markt

Uitzichten:2668     Gepubliceerd door jensen - 15.11.2018

Sommige klanten vroegen ons of er een 20000mW laserpen was, waardoor we ons verbaasd voelden. Op dit moment weten veel mensen niet veel over laserproducten, dus denken ze dat de 20000mW blauwe / groene laserpointer bestaat - dit is een gezond verstand. Vóór de aankoop moet u uw doel bepalen. Hieronder zullen we wat kennis over lasers populariseren.

Omdat de laserpointer een goede directionaliteit en geconcentreerde energie heeft, kunt u deze op veel aspecten van het leven gebruiken, zoals positionering, indicatie en signaaloverdracht. Vanwege zijn kracht absorbeert het object dat op een relatief korte afstand wordt bestraald de energie die door de laser wordt uitgezonden op het bestralingspunt, waardoor het wordt omgezet in warmte-energie en de temperatuur van het object wordt verhoogd. Wanneer de temperatuur hoger is dan het smeltpunt of ontstekingspunt, zal deze worden gesmolten of ontstoken. De explosie van ballonnen die op de show wordt weergegeven, is omdat de temperatuur van de laser hoger is dan de maximale temperatuur die het rubber kan weerstaan. Evenzo kan laserlicht op het menselijk weefsel ook enige thermische effecten veroorzaken. Als het vermogen te hoog is, zal het thermische effect aanzienlijk zijn, wat schade aan het menselijk lichaam kan veroorzaken.

laserpen 20000mW

200000mW blauwe laserpen op de markt

Met de huidige technologie kan de kracht van de 445nm blauwe handheld-laser erg hoog zijn, maar 20W is onmogelijk. Het nep-energielabel van laserproducten is zeer ernstig, dat wil zeggen dat sommige profiteurs de 1-2W-lasers altijd als "20000mW" markeren. Voor de Chinese markt moet u de authenticiteit van het product zorgvuldig identificeren.

De technische inhoud van de blauwe laserpointer is niet hoog, maar de materiaal- en technische parameters variëren sterk. Voor producten die er hetzelfde uitzien, kunnen de prijs, kwaliteit en bruikbaarheid variëren in verschillende gradaties. Dus hoe kiest u het juiste product voor u? Ten eerste, ga niet blindelings op een hoog vermogen na, je moet rekening houden met stabiliteit, warmteafvoer, divergentiehoek, laserspot, waterbestendigheid en een aantal speciale functies. Als je een 20000mW blauwe laserpen nastreeft, moet je een newbie zijn, want dit is een fout van een laag niveau.

Hier is de video van onze krachtigste blauwe laserpointer:

20000mW groene laserpointer

Voor de groene laser pointer in pen-stijl is deze over het algemeen 5-200 mW. Als het een draagbare groene laserpointer is, kan het vermogen 50/100/150/200/300/400/500/700/800/1000/1200/1500 mW zijn. Maar als u zoekt naar 20000mW groene laserpointer op google, zult u merken dat er nog steeds veel resultaten zijn van namaakverkopers! Dat is een schande voor de laserindustrie!

De prijzen tussen 50-200mW zijn relatief laag en het prijsverschil is niet erg groot. De prijzen voor meer dan 300mW zijn relatief hoog, vooral vanwege de hoge materiaalkosten en de hoge technische eisen. Hoewel veel bedrijven lasers produceren in China, zijn er nog steeds maar heel weinig fabrieken die de groene laser van klasse 4 kunnen realiseren. We zijn er 100% zeker van dat de 20000mW groene laserpen niet bestaat.

Gebruikers die nieuw zijn bij lasers hebben altijd twijfels. Veel laserpointers gemarkeerd met "20000 mW" zijn op de verkoop voor slechts ongeveer 100 - 300 euro. Waarom zijn onze fatsoenlijke producten niet beschikbaar voor dat vermogensbereik? Dit zijn de dingen die je moet weten:

1) Het belangrijkste onderdeel van de laserpointer zijn de illuminators, zoals de kwaliteit van kristallen en diodes, en de illuminators kunnen goed of slecht zijn. Voor lage kwaliteit kan de laser erg goedkoop zijn en is de gebruiksduur erg kort.

2) Circuitontwerp: sommige inferieure lasers verhogen het uitgangsvermogen door het circuit te versterken. Door het lasercircuit te overbelasten, kan de laserdiode van 100mW 150mW of hoger vermogen overklokken, en het kan in een korte tijd goed werken, maar de overbelastingsdiode zal na verschillende toepassingen worden verbroken.

3) Het verschil in het ontwerp van de behuizingmaterialen en de interne structuur zal de productiekosten beïnvloeden.

4) De technische kosten van verschillende golflengten en verschillende vermogens maken de prijzen verschillend.

5) Verschillen in lasermerken: elk product heeft merkverschillen, een merk heeft altijd zijn unieke voordelen, naverkoop en andere details, die de prijzen zullen beïnvloeden.

Als u een goed begrip van de laser heeft, weet u dat het technisch onmogelijk is om een 20000mW laserpen te bereiken. Nog belangrijker is dat macht niet het enige keuzecriterium is. Wat u nodig heeft, is om het juiste product voor u te kiezen voor een lage prijs.

Vorige: 5mW rode laserpointer spelen met uw huisdieren
Volgende: Nieuwe aankomst - Krachtige 520 nm diode laser pointer