Mcafee Secure
Laserpen online kopen - wereldwijde levering en 14 dagen gratis vervanging
Home >> Blog >> Nieuwe aankomst - Krachtige 520 nm diode laser pointer

Nieuwe aankomst - Krachtige 520 nm diode laser pointer

Uitzichten:1834     Gepubliceerd door jensen - 17.11.2018

JETLASERS heeft onlangs de meest fantastische en zeldzaam verkrijgbare, met dioden gemaakte 520nm krachtige diode laser pointer gelanceerd. Dit is de meest zichtbare diode gefabriceerde groene laser waarmee de helderste en langste afstand duidelijk naar verschillende presentatiewerken wijst.

Verschilt tussen groene en groene 520nm- en 532nm lasers:

Met de meest geavanceerde laserdiode-technologie hebben professionals nog niet zo lang geleden gewerkt aan een voltooide groene diode laser. In vergelijking met de voormalige diode gepompte 532nm groene laser, is deze nieuw ontwikkelde krachtige 520nm diode laser pointer stabieler en betrouwbaarder in langdurig gebruik. Gewoonlijk is een diodelaser beter beschikbaar dan een diodepomplaser. Dientengevolge kan deze krachtige groene diode een stabiele prestatie verkrijgen bij verschillende bedrijfsmomenten.

krachtige 520 nm laser pointer

Deze 520nm laserdiode met krachtige groene laserstraal is gemaakt van een groene laserdiode en heeft een hoogwaardige laserstraal van de TEM00-modus, en biedt de meest uitgebreide lichtbundelzichtbaarheid in het wild.

De uitstekende kwaliteit 520nm groene diode laser pointer verzekert een hoge efficiënte aanwijzing van groen laserlicht in verschillende presentaties zoals fluorescentie-excitatie, laserweergave en een breed spectrum van andere toepassingen.

Vorige: 20000mW laserpen / laserpointer blauw of groen op de markt
Volgende: Infrarood lasertechnologie