Mcafee Secure
Laserpen online kopen - wereldwijde levering en 14 dagen gratis vervanging
Home >> Blog >> DE BESTE LASERPEN KIEZEN OP BASIS VAN UW BEHOEFTEN

DE BESTE LASERPEN KIEZEN OP BASIS VAN UW BEHOEFTEN

Uitzichten:3412     Gepubliceerd door jensen - 11.04.2023

Als u op zoek bent naar een laserpen, heeft u waarschijnlijk enkele vragen. Er zijn veel verschillende uitgangsvermogens, straalkleuren, ontwerpopties, veiligheidsvoorzieningen en prijzen waarmee rekening moet worden gehouden. Het kiezen van een geschikte laser kan ontmoedigend zijn als u niet bekend bent met draagbare lasertechnologie en de mogelijkheden ervan. Maar met een beetje richting zul je blij zijn met de laser die je kiest, dus laten we eens kijken.

WAAROM GEBRUIK JE EEN LASERPEN?

Dit is de meest kritische vraag bij het overwegen van een laseraankoop. Een paar dingen waar u aan moet denken, zijn onder andere:

• Wat ben je precies van plan met de laser te doen?
• Heeft u een idee?
• Gebruikt u de laser voornamelijk bij daglicht, 's nachts of beide?
• Hoe ver moet de laser schijnen? (overdag of nacht)
• Moet u de hele straal zien of alleen het "punt" of "punt" op het doel?
• Heeft u een kleurwens of staat zichtbaarheid voorop?
• Heeft u veiligheidsfuncties nodig, zoals een sleutelvergrendelingsmechanisme?
• Hoe dicht bent u bij de laser als u deze binnenshuis gebruikt? Heb je een veiligheidsbril nodig?
• Heb je een sterke laser nodig voor brandexperimenten zoals het aansteken van lucifers of het laten knappen van ballonnen?
• Wat is je budget?

Er zijn waarschijnlijk meer vragen die specifiek zijn voor de laserpen die u wilt gebruiken. Maar dit is een mooie lijst om mee te beginnen. Het kan zijn dat sommige van deze vragen niet van toepassing zijn op uw laserbehoeften, dus ga naar de volgende.

BESTE LASERPEN

LASERZICHTBAARHEID 'S NACHTS VS. DAG

De aard van al het licht (vooral lasers) is 's nachts heel anders. Lasers zijn gecondenseerde lichtstralen, waardoor ze geweldig zijn voor gebruik overdag met voldoende kracht. Maar feit blijft dat lasers 's nachts veel beter zichtbaar zijn dan overdag. Denk aan een zaklamp of de zaklamp van je smartphone. Gebruik het overdag en je zult niet veel zien, maar de zaklamp van je mobiele telefoon kan 's nachts een hele kamer verlichten. Hetzelfde geldt voor laserlicht. Ze zullen veel helderder zijn in donkere omstandigheden, en dit is iets waar je over na moet denken.

Stel dat u een zichtbare laser nodig heeft om bij daglicht te gebruiken. U wilt gaan met een krachtige groene laser. Groen laserlicht met een golflengte van 532 nm is de helderste kleur voor het menselijk oog in het zichtbare lichtspectrum, met hetzelfde vermogen als andere bundelkleuren. Een groene laser van 200 mw is bijvoorbeeld 5x – 7x helderder dan een rode straal of paarse laser van 200 mw. Voor de meeste mensen is groen de juiste keuze.

KIES DE BESTE LASER VOOR U

Wanneer u rekening houdt met een aantal zaken en een aantal bovenstaande vragen beantwoordt, heeft u een goed idee welke laser het beste bij u past. Als u vragen heeft, kunt u antwoorden krijgen door ons te bellen. Wij zijn een van de weinige laserbedrijven in de VS en hebben een echt telefoonnummer met een echte persoon met wie u kunt praten. Als u vragen heeft, aarzel dan niet om ons te bellen, en wij helpen u de beste laserpen voor uw behoeften te vinden.

Vorige: Inzicht in groene laserpointers voor de controle van Canadese ganzen
Volgende: WAARVOOR GEBRUIKEN MENSEN LASERS IN DE ECHTE WERELD?