Mcafee Secure
Laserpen online kopen - wereldwijde levering en 14 dagen gratis vervanging
Home >> Blog >> MOET IK EEN GROENE LASERPEN KOPEN?

MOET IK EEN GROENE LASERPEN KOPEN?

Uitzichten:6310     Gepubliceerd door jensen - 26.04.2022

Als je op zoek bent naar een groene laserpen, heb je waarschijnlijk veel verschillende ontwerpen, uitgangsvermogens, veiligheidsvoorzieningen en componenten gezien. Groene lasers kunnen een vermogen hebben van <5mW tot 1600mW in draagbare vorm. Hoe weet je het juiste vermogensniveau voor wat je met de laser wilt doen? Het begrijpen van de verschillende stroomopties is cruciaal om ervoor te zorgen dat u niet kiest voor een model dat ondermaats presteert of te veel is voor wat u nodig heeft.

WAT IS UW BELANGRIJKSTE TOEPASSING VOOR EEN GROENE LASER?

De groene laserpennen zijn geschikt voor veel verschillende toepassingen, waaronder astronomie, boomverzorgers en meer.

Wat probeer je precies te doen met de laser? Lasers kunnen voor veel verschillende doeleinden worden gebruikt en zijn voor veel mensen een handig hulpmiddel. Groene lasers worden regelmatig gebruikt voor:
Astronomie en sterrenkijken
Presentaties
Brandende laserexperimenten
Gebruik voor boomverzorgers en landschapsarchitectuur
Bouwploegen
Brandreddingsteams
Politie
Krijgsmacht
Fotografie
Wetenschappelijk onderzoek
Ganzenbestrijding / Ongediertebestrijding
Schietoefeningen en geweren

Maar deze toepassingen vereisen verschillende uitgangsvermogensniveaus. Een groene laser van 30 mW die geweldig is voor astronomie 's nachts, is niet geschikt voor een verbrandingsexperiment of ganzenbestrijding. Een 100mW ook niet. Ganzenbestrijding buitenshuis in de felle zon heeft bijvoorbeeld minimaal 500mW in 532nm groen laserlicht nodig om goed te kunnen werken. Ga met een 200mW en de ganzen zullen niet vluchten tenzij het nacht is. Maar een 200mW is ideaal voor een boomverzorger die takken van een boom moet aanwijzen die moeten worden verwijderd, of een magazijn waar werknemers naar hoge planken kunnen wijzen.

Weten wat elk vermogensniveau kan doen, kan verwarrend zijn. Laten we de basis doornemen.

GROENE LASERPEN

BEGRIP VAN GROEN LASERLICHTUITVOERVERMOGEN

Door de krachten op te splitsen, begrijp je welke eenheid je beste optie is. Bekijk wat elk bereik kan doen. (Dit is een korte lijst, de geschikte toepassingen zijn groter dus gebruik dit als richtlijn)

5mW – 15mW: ideaal voor presentaties en indoor klaslokalen, elementaire astronomie, kleinschalige fotografie. Niet geschikt voor gebruik buitenshuis.
50mW – 100mW: ideaal voor nachtelijke astronomie, grote auditoriumpresentaties, magazijnwerk (vracht- en toeleveringsketens), fotografie. Niet geschikt voor gebruik buitenshuis.
200mW – 300mW: astronomie, magazijnwerk, landschapsarchitecten en boomverzorgers, brandweerteams, geweerschoten. Buitenbereik overdag van maximaal 50 - 100 voet.
400mW – 500mW: brandende laser (lichte lucifers, ballonnen knallen, afgesneden elektrische tape, enz.), het startpunt voor ganzencontrole, nachtsignalering op lange afstand, militaire oefeningen, geweervuur ​​op grotere afstand (100 m scopenulering). Zichtbaar voor 15 - 20 mijl 's nachts. Buiten gebruik overdag van 100 -300 voet.
500mW – 1600mW: het beste voor verbranding, het beste voor overdag ganzenbestrijding en andere ongediertebestrijding, geweer op 300 m+, zichtbaar voor meer dan 20+ mijl 's nachts. Gebruik overdag buiten 300 – 1000 voet. De sterkste die beschikbaar is voor civiel gebruik is 1600mW in groen.

Nu u een idee heeft van wat de verschillende groene laseruitgangen kunnen bereiken, kunt u beginnen met het verfijnen van de ontwerpen die u overweegt.

ONZE BEST VERKOPENDE GROENE LASERPEN

De groene laserpen van de Pro-serie is onze meest populaire groene laser en niet voor niets. Het biedt:
Robuust ontwerp met 1 jaar garantie
Focus instelbaar, zodat u de straal kunt lokaliseren of indien nodig kunt verbreden voor nauwkeurigheid
Geschikt voor alle binnen- en veel buitengebruik overdag
Lange nachtbereik van meer dan 10 mijl.
Oplaadbare batterijen + oplader
Beschermende riemlushouder

HEBT U VRAGEN OVER LASERS OF WENST U BEGELEID?

We zijn hier om te helpen. Telefonische ondersteuning is beschikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur. Aarzel niet om ons te bellen als u vragen heeft of advies nodig heeft bij het kiezen van de juiste laser voor uw toepassingen.

Vorige: NIEUWE HANDHELD-LASERTECHNOLOGIE VOOR 2022
Volgende: Nieuwe Sanwu 7.5W (7500mW) blauwe laser vrijgegeven