Mcafee Secure
Laserpen online kopen - wereldwijde levering en 14 dagen gratis vervanging
Home >> Blog >> Nieuwe Sanwu 7.5W (7500mW) blauwe laser vrijgegeven

Nieuwe Sanwu 7.5W (7500mW) blauwe laser vrijgegeven

Uitzichten:4361     Gepubliceerd door jensen - 31.07.2022

We zijn al een tijdje bezig om een ​​nieuwere en sterkere handheld blauwe laser te ontwikkelen. Die inspanning heeft eindelijk zijn vruchten afgeworpen met de release van vorige week van de Sanwu 7.5W blauwe laser. Dit apparaat neemt de bestaande 5W-drempel over en verhoogt het met 50% van het vermogen plus biedt twee verschillende werkmodi. De vereiste testperiode van 6 maanden is voltooid en de laser wordt nu over de hele wereld en in alle 50 staten verzonden.

HANDHELD LASER KRACHT NAAR NIEUWE HOOGTEN

Gedurende ongeveer 5 jaar was de limiet voor de sterkte van de blauwe laser in de hand om een ​​paar redenen 5000mW (5W). Diodestabiliteit, in combinatie met 3.7V-batterijen, was een punt van zorg bij het proberen om meer vermogen uit een eenheid te halen. 5W-diodes kunnen niet simpelweg meer energie opnemen en een helderdere straal produceren. Het ontwerp is dus geëvolueerd met nieuwere en sterkere 7.5W-diodes. Dit betekent dat de "engine" of "laser guts" zijn geüpgraded om de sterkste draagbare laser voor civiel gebruik te produceren.

WAT KAN EEN 7,5 W BLAUWE LASER DOEN?

Veel van dezelfde dingen die de vorige 5W-versie kon, maar met enkele belangrijke verbeteringen:

• Het vermogen om te branden en te lasergraveren is verbeterd. Het maakt het gemakkelijker om deze laser te gebruiken als ontwerptool of brandlaser.
• Het zichtbare bereik is met 50% vergroot. Het is een beetje makkelijker geworden om naar sterrenbeelden of doelen in de verte te wijzen. Een groter bereik is nu mogelijk in zowel dag- als nachtinstellingen.
• De stroboscoopoptie zorgt voor een fascinerender beeld en een geweldig niet-dodelijk afschrikmiddel voor ganzenbestrijding.
• Steek lucifers aan, knal ballonnen, knip elektrische tape door en meer. Vergelijkbaar met andere krachtige lasers, maar nu vanaf grotere afstanden en in een kortere tijd.
• Verwijder algen en andere bacteriën uit uw huisaquarium of aquarium. Moeilijk bereikbare invasieve bacteriën kunnen met dit apparaat worden weggestraald.
• Zoek- en reddingsoperaties. Omdat deze laser 's nachts zo zichtbaar is, kan hij worden gebruikt als een levensreddend signaalapparaat in noodsituaties in de wildernis door reddingspersoneel of mensen in crisis.

Het vermogen is ongelooflijk hoog, dus zorg ervoor dat u altijd de meegeleverde veiligheidsbril gebruikt, vooral wanneer u een verbrandingsexperiment uitvoert.

blauwe laser

DIT IS GEEN SPEELGOED

Laserpointers zijn cool, uniek en visueel verbluffend. Maar het zijn geen speelgoed. Krachtige lasers die onjuist of onverantwoord worden gebruikt, kunnen gevaarlijk zijn. Dit betekent dat u serieus moet zorgen voor uw omgeving, eventuele toeschouwers en persoonlijke veiligheid wanneer u ze bedient. De Sanwu 5W of 7.5W unit omvat:

• Laserveiligheidsbril (een must voor gebruik binnenshuis)
• Infrarood (IR) filters
• 1 jaar garantie
• Veiligheids- en instructiehandleiding
• 5 x laserlenzen
• Reisetui, oplaadbare batterijen en oplader

Blauwe laserpointers zijn er in allerlei soorten en maten. De laser die u kiest, moet gebaseerd zijn op uw gewenste toepassing.

Vorige: MOET IK EEN GROENE LASERPEN KOPEN?
Volgende: Inzicht in groene laserpointers voor de controle van Canadese ganzen