Mcafee Secure
Laserpen online kopen - wereldwijde levering en 14 dagen gratis vervanging
Home >> Blog >> Is de 10000mW groene laserpen (laser pointer) online betrouwbaar?

Is de 10000mW groene laserpen (laser pointer) online betrouwbaar?

Uitzichten:1858     Gepubliceerd door jensen - 13.04.2019

Als u probeert te zoeken naar "10000mW groene laserpen" in Google, zult u veel zoekresultaten vinden. Voor krachtige groene laserpennen zijn er veel verschillende soorten producten online, maar hoe identificeer je de authenticiteit? Wij zullen u de beste manier geven om betrouwbare producten te kiezen.

Allereerst moeten we benadrukken dat de productiekosten van de groene laser relatief hoog zijn, dus het vermogen over het algemeen niet hoger is dan 2W. Als u een groene laser met het label "10000mW" ziet, moet dit een scam zijn en zelfs de foto is mogelijk niet betrouwbaar.

Wat is het concept van een super sterke 10000mW (10W) groene laserpointer? Dat is simpel - het is niet-bestaand, maar de 450nm blauwe laser kan 10W + bereiken, je kunt de volgende video bekijken:


Als de golflengte 515-532 nm is, denk ik dat het alles kan doordringen!

Het vermogen, de categorie en de prijs van groene laser pointer

Als het een laser pointer van het pentype is, is het uitgangsvermogen gewoonlijk 5-50 mW of 100 mW. We kunnen 220mW bereiken, maar de prijs is een beetje hoog.

Als het een zaklamptype is, is het vermogen meestal 50-1000mW. Met het overklokontwerp kunnen we 1600mW bereiken. De prijs bij 50-200mw is relatief laag. De prijs op 300mW + is relatief hoog, voornamelijk vanwege de materiaalkosten en hoge technische vereisten. Wij zijn gespecialiseerd in krachtige laserapparatuur sinds 2008 en hebben uitgebreide ervaring op het gebied van OEM en ODM. Als u een groene laserpointer van professionele klasse 4 nodig heeft, zult u ons gelukkig vinden.

10000mW groene laserpen

Er zijn veel factoren voor de prijzen van lasers:

De gebruikers die in het eerste contact komen met lasers zullen twijfels hebben. Vooral op Google zijn vele laserpennen met duizenden mW slechts een paar honderd euro of zelfs tientallen euro's. Het is twijfelachtig waarom de laserproducten van JETLASERS een beetje duur zijn. Hier zijn enkele eenvoudige verklaringen:

1) Er zijn veel nep laserproducten op de markt. Sommige profiteurs markeren 100mW als "10000mW", dat er erg goedkoop uitziet.

2) De belangrijkste van de lases zijn illuminators, zoals de kwaliteit van kristallen en diodes. De illuminator heeft goede en slechte punten. Bij slechte kwaliteit zal de prijs laag zijn en zal de gebruiksduur zeer kort zijn.

3) Het ontwerp van het circuit heeft ook invloed op de prijs. Sommige goedkope lasers leveren het uitgangsvermogen door het verhogen van de spanning. De laserdiode van 100mW kan bijvoorbeeld worden overbelast, 150mW overklokken of zelfs nog meer vermogen. Er is geen probleem in een korte tijd, maar de diode zal na lang gebruik worden verbrand.

4) Vanwege de verschillen in materialen, ontwerp van de behuizing, schakelaar, enz., Zijn de kosten anders.

5) De technische problemen van verschillende golflengten, vermogen en straalvormen maken de prijs heel anders.

6) De verschillen in lasermerken beïnvloeden ook de prijzen. Een betrouwbaar merk heeft altijd veel patenten, certificeringen en service na verkoop.

Hoe een laserpen groen 10000mW te bereiken?

Dat kan niet worden bereikt. Maar als het niet beperkt is tot maat, kunt u het doen met meerdere 1W 520nm diodes, maar de kosten zijn duizenden euro's, en de stabiliteit is een technische moeilijkheid, dus het is gevaarlijk! Je kunt het online zoeken en je ziet geen doe-het-zelf-zaak van een sterke 10000mW groene laser pointer - want dat wordt een grote machine en de technische vereisten zijn ongelooflijk hoog.

10000mW groene laser pointer

Denkt u nu dat de super sterke laserpen groen 10W (10000mW) een grap is? Er zijn nog steeds veel "goedkope 10000mW lasers" online te koop - zijn ze betrouwbaar? Natuurlijk niet. Die winkels zijn schandelijk omdat ze de markt verstoren. We kunnen hun onverantwoordelijke gedrag niet stoppen en hopen dat onze gewaardeerde klanten meer over lasers kunnen leren. We kunnen de laagste prijs niet garanderen, maar de prijs / prestatieverhouding overtreft zeker uw verwachtingen.

Vorige: Laserpennen in de astronomie - de leuke en veilige manier
Volgende: Verklaring over het gebruik van laserpointers