Mcafee Secure
Laserpen online kopen - wereldwijde levering en 14 dagen gratis vervanging
Home >> Blog >> Hoe een 30000mW laser pointer of laserpen te bereiken?

Hoe een 30000mW laser pointer of laserpen te bereiken?

Uitzichten:3071     Gepubliceerd door jensen - 06.01.2019

Allereerst kunnen we u vertellen dat er geen 30000mW laserpen op de markt is. Deze kracht kan worden bereikt, maar het zal een grote machine zijn, geen pen of zaklantaarn. Veel klanten begrijpen de kracht van de laser niet en verspillen onnodig geld en tijd. Hier zullen we het vermogensselectiebereik in detail analyseren.

30000mW (30W) groene laserpen bestaat niet

Sommige onverantwoordelijke verkopers hebben klanten misleid om winst te maken. Dat kunnen we niet stoppen, maar we moeten enkele feiten uitleggen. Over het algemeen kunnen we 5W-output halen voor solid-state watergekoelde groene lasers en 1,6W voor laserlampen. Maar 30000mW (30W) bestaat niet!

De golflengte van 532 nm is technisch veeleisender dan 500 mW, dus maak een keuze zorgvuldig. Onder het uitgangspunt van het waarborgen van de authenticiteit van de macht, zal dezelfde output ook verschillen met 2-5 maal de prijzen. Waarom? De belangrijkste reden is het materiaal, het merk van de diode en de uitvoerstabiliteit. Voor de groene laserpen van 1W-1,6W gebruiken we altijd materialen van de beste kwaliteit, Nichia-diodes, koelsysteem en hoogrendementcircuit.

Kunnen we een 30000mW (30W) blauwe laserpen bereiken?

Het antwoord: 100% nee! Zelfs met een overklokt ontwerp, zal het maximale vermogen van de blauwe laser niet meer zijn dan 10W. Op dit moment zijn er enkele OEM Ares-serie lasers op de markt, ze zijn gemarkeerd als "30000mW", maar het echte vermogen is slechts 1500-4000mW. De uitvoer van deze serie is stabiel en kosteneffectief (het complete pakket is ongeveer 100 euro en de groothandelsprijs is slechts 80-90 euro). Hoewel de Ares-serie populair is, is deze bijna hetzelfde als de Arctic of Wicklasers, en het maximale vermogen is maximaal 5 W.

Al met al is de 30000mW blauwe laserpen technisch uiterst moeilijk te bereiken. Zelfs als je die kracht kunt vinden, zal het een grote module of machine zijn, niet de zaklampstijl.

30000mW laser pointer

Hoe een geschikte blauw / groene laser pointer kopen?

We weten dat 532 nm en 445 nm de best verkochte golflengten zijn en dat het selectiebereik breed is. Hoe een geschikte laserpen kopen? Dat is de grootste zorg voor onze klanten.

Eerst moet je uitvinden wat je doel is. Als de toepassing de presentatie is, is een groene laser pointer van 10-100 mW voldoende. Als u het voor astronomie of buitenleven wilt gebruiken, wordt 30 - 500mW aanbevolen (voor astronomie mag het maximum niet meer zijn dan 200mW, anders kunt u gemakkelijk pilootongevallen veroorzaken). Als u een laserproef moet doen, kunt u de juiste stroomvoorziening kiezen en onthoudt dat er geen 30000 mW groene laser pointer is.

Ten tweede moet u de belangrijkste technische parameters vergelijken, waaronder vermogen, divergentiehoek, batterijlevensduur, golflengte, punttype, enz. Verschillende toepassingen komen overeen met verschillende parametervereisten. Dat is ingewikkeld en we kunnen dat niet in detail analyseren. U kunt via Google meer over elke parameter te weten komen. Neem voor vragen contact met ons op via e-mail of telefoon.

Ten slotte moet u uw budget bevestigen. Wij zijn 's werelds toonaangevende laserfabrikant en kiezen het meest kosteneffectieve product voor u volgens de feitelijke situatie. Wat de prijs ook is, hier zal wat u krijgt uw verwachtingen overtreffen.

Conclusie

Op internet vindt u veel producten met lage prijzen, maar kwaliteit en authenticiteit kunnen niet worden gegarandeerd, met name voor lasers. Voordat u koopt, moet u een goed begrip hebben van het product, uw gebruik overwegen en de bedrijfsinformatie identificeren. Europese klanten hebben veel vragen met uitgangsvermogen en hebben zelfs gevraagd of we een 30000mW laser pointer hebben, wat onmogelijk is! Om meer mensen op de hoogte te stellen van lasertechnologie en het gebruik ervan, zullen we een aantal artikelen regelmatig publiceren.

Vorige: Infrarood laser voor medische therapie
Volgende: Groene laser voor astronomie