Mcafee Secure
Laserpen online kopen - wereldwijde levering en 14 dagen gratis vervanging
Home >> Blog >> Infrarood laser voor medische therapie

Infrarood laser voor medische therapie

Uitzichten:2885     Gepubliceerd door jensen - 01.01.2019

Infraroodlasertechnologie wordt veel gebruikt in modern medisch onderzoek en klinische behandelingsgebieden. De medische toepassingen van infraroodlasertechnologie bevatten bijvoorbeeld voornamelijk detecties van lichaamstemperatuur, klinische diagnose van de ziekte, ziektebehandeling en gezondheid.

Laser therapeutisch effect van infrarood laser:

De toepassing van licht op therapie wordt "lichttherapie" genoemd als er tijdens de behandeling geen pijn is. Het basisprincipe van hyperthermie richt zich op het verhogen van de temperatuur, het ontspannen van de bloedvaten, het toenemen van het metabolisme van het lichaam, enz. De infraroodlaser is een effectieve therapie voor het bevorderen van genezing, het vergroten van de flexibiliteit van ligament, gewrichtscapsule en spier, enz.

Infraroodlaser behoort tot een elektromagnetische golf en projecteert een nuttig thermisch resultaat op het puntige deel. Het golflengtebereik ligt tussen 7700A-14000A. De infrarood laser straalt uitzonderlijk zuiver heet licht uit, dat meestal beperkt is tot het huidoppervlak, wat het aantal externe omgevingsreflectiebureaus voorschrijft. Daarom, wanneer lichaamsweefsels de infrarode laser absorberen, zal het een soort energie produceren die verzachtend en gunstig is voor het menselijk lichaam, en doordringen in menselijk weefsel.

infrarood laser

De fysiologische basis en het effect van infrarood laser:

De veranderingen kwamen voort uit het infrarode thermische effect en bevatten voornamelijk temperatuurstijging van het huidoppervlak, verbetering van de subcutane bloedsomloop, ontspanning van spierspanningen, verlichting van pijn en regulatie van autonome zenuwen, enz. Maar we moeten altijd opmerken dat krachtig infrarood licht kan brandwonden, blaren en andere weefselschade veroorzaken wanneer de huidtemperatuur boven 45 ° C is.

De voordelen van infrarood laserbehandeling:

• Verhoog het metabolisme, de enzymactiviteit en de zuurstofbehoefte en verlaag de bloeddruk.

• Bevorder vasodilatatie, verhoog de bloedcirculatie en microvasculaire permeabiliteit. Het helpt bij het elimineren van verspilling, wondreiniging en versnelt wondgenezing, etc.

• Vergroot nooit geleidingssnelheid en spierverbuiging, verlicht pijn en spierspasmen.

• Verhoogde rek van het weefsel en verlaag de viscositeit van de synoviale vloeistof, verminder het ongemak van stijfheid.

Infraroodlasertherapie Inleiding

• Pijntherapie: infraroodlaser kan worden gebruikt voor de behandeling van spier-, zenuw- en gewrichtspijn. Het is vooral nuttig bij ziekten die worden veroorzaakt door langzame zenuwgeleiding.

• Trauma: Infraroodlasertherapie is nuttig om acuut fasetrauma te doorstaan. Het kan herstel vergemakkelijken en pijn verlichten. Infraroodlasertherapie is bijvoorbeeld nuttig voor verstuikingen, breuken, tendinitis, botvloeistof bursitis, bindweefsel Yandeng.

• Pijn of spasmen veroorzaakt door spierspanning: infraroodlasertherapie is uiterst nuttig bij het verminderen en remmen van spierspanning en contractie.

• Perifere circulatoire insufficiëntie: Infraroodlaseraanwijzer is een oppervlakkig thermisch effect, dat een significante invloed heeft op de verbetering van de bloedsomloop in de reflex

• Huidziekten: chronische huidziekten, zoals chronische dermatitis, acne vulgarisme.

Vorige: Piloten geblindeerd door groene laserpen
Volgende: Hoe een 30000mW laser pointer of laserpen te bereiken?