Mcafee Secure
Laserpen online kopen - wereldwijde levering en 14 dagen gratis vervanging
Home >> Blog >> Piloten geblindeerd door groene laserpen

Piloten geblindeerd door groene laserpen

Uitzichten:1051     Gepubliceerd door jensen - 27.12.2018

Nieuwe laserincidenten zijn gisteravond gebeurd. Groene laserpennen die tijdelijk geblindeerd waren, blonken in de cockpit op de luchthaven van Wellington.

Een Jetstar-vlucht bereidde zich voor om op te stijgen toen om ongeveer 20.40 uur een groene laserpen werd geschenen bij de piloot uit het Lyall Bay-gebied. Ongeveer 20 minuten later scheen een vliegtuig van Air, New Zealand, dat het land in kwam, ook met een laserpen. Twee laseraanvallen zijn binnen een uur gebeurd.

Het is buitengewoon gevaarlijk om een ​​laserpen naar het vliegtuig te richten. De piloot ziet mogelijk niets wanneer de laserstraal op een bril schijnt. Het zal je volledig blind maken en niets zal zichtbaar zijn.

Er zijn ten minste 100 passagiers vervoerd door de vliegtuigen. Als er luchtverpleging plaatsvindt, zullen alle mensen hun leven verliezen. Veiligheid van vliegtuigen is de grootste zorg en de laserincidenten mogen nooit verschijnen.

groene laserpen

Als je een amateur bent in het astronomeren van sterren, richt je laser dan nooit op een vliegtuig. Het is een federale overtreding evenals onethisch gedrag. Je bent uiteindelijk verantwoordelijk voor wat je hebt gedaan. Er is een 13-voudige trend in gerapporteerde vliegtuigen veroorzaakt door laserincidenten van 2005 tot 2011 uit het rapport van de Federal Aviation Administration. Ook al realiseren mensen zich de mogelijke pijn veroorzaakt door laserincidenten, maar er is ook een stijgende lijn bij personen die zijn vervolgd voor dergelijke misdrijven.

Als blinden worden veroorzaakt door laserincidenten, kunnen lasereigenaars in de gevangenis worden gezet en betalen voor het verlies dat is gemaakt door lasermisbruik.

Van alle beschikbare lasers is de groene laser de meest zichtbare in de duisternis vanwege de meest gevoelige groene kleur voor het blote oog. Zelfs een groene laserpen van 5 mW zal tijdelijk letsel en schade aan het netvlies veroorzaken, op voorwaarde dat de laser op de glazen hoek wordt gericht. Een straal sterke, zichtbare en heldergroene laser zal de ogen ernstig beschadigen en tijdelijk blind maken.

Alle personen die in de processie van een laserpen zijn, wees alsjeblieft voorzichtig en probeer het nooit te misbruiken in jouw omgeving.

Merk op:

• Laser wijzen is geen grapje. Richt uw laser nooit op mensen en ogen, bewegende voertuigen en vliegtuigen.

• U moet altijd onthouden dat u een laserveiligheidsbril draagt ​​wanneer u een Class IIIA-laserpen en draagbare lasers gebruikt. Wees voorzichtig en geniet van het laserplezier!

Vorige: Met behulp van 5mW rode laserpen
Volgende: Infrarood laser voor medische therapie