Mcafee Secure
Laserpen online kopen - wereldwijde levering en 14 dagen gratis vervanging
Home >> Blog >> Groene laser richtkijker maakt uw wapen krachtiger

Groene laser richtkijker maakt uw wapen krachtiger

Uitzichten:1472     Gepubliceerd door jensen - 30.10.2018

Langeafstandsdoelen en schieten zijn een onmisbaar onderdeel geweest in militaire of jachtgebieden. Bijvoorbeeld, jagers hebben een geweer nodig om prooien een paar mijlen ver weg te schieten, en een lange afstand lichtvlek zichtbaar groen laser richtkijker zou enorm nuttige hulp zijn bij jachtvelden.

Hoe bedien je groen laser richtkijker terwijl je het op geweren monteert?

JETLASERS heeft twee serie groene laservizieren geïntroduceerd die van toepassing zijn op het geweer, jachtgeweren, enz. Gewoonlijk kunnen operatoren het groene laser richtkijker eenvoudig monteren op de geweren of jachtgeweren terwijl ze een steun van 21 mm hebben.

Het laserapparaat kan een zichtbare groene laserstraal projecteren die evenwijdig is aan de buis met geweren. Het zal een bijzonder zichtbare en heldergroene laserlichtvlek produceren die evenwijdig is aan de schiethamers of geweren.

groene laser richtkijker

Voor het groene laser richtkijker zullen er twee uitwendige ontworpen schroeven zijn, die een vrije afstelling van de laserbeeldpositie tijdens een opname-operatie toestaan. Trouwens, de uitwendige ontworpen schroeven zullen u een snel en zeer geprepareerd richten van doelen in de verte. Mensen kunnen altijd een vlotte en nauwkeurige targeting krijgen met behulp van dit zichtbare groene laserlicht.

Wat zijn de aanbevolen kenmerken van groen laser richtkijker?

Om stabiele en betrouwbare prestaties te leveren in alle soorten werkomgevingen, is groen laser richtkijker vervaardigd van duurzaam vliegtuigmateriaal van aluminiumlegering. De duurzame lichaamsmaterialen hebben de laser richtkijker perfect beschermd, zelfs bij extreme temperaturen of ruimtes.

Groene laser richtkijker

Het militaire of civiele gebruikte richtkijker met groene laser is superieur ontworpen met externe connectorschakelaar. In vergelijking met de staartschakelaar van tradities, zal de schakelaar op de afstandsbediening veel helpen bij het jagen en richten op het werk. Er is maar één keer op de schakelaar gedrukt, waardoor het richten op lange afstanden gemakkelijker en sneller gaat. Deze gemakkelijk bediende schakelaar heeft de laseropname efficiënter en nauwkeuriger gemaakt.

Vanwege de duidelijk zichtbare lichtvlek, werd groen laser richtkijker gezien als een aanzienlijk richtinstrument in verschillende richt- en positioneringswerkzaamheden in militair toezicht en lange afstand buitenjachten. Aangesloten op een speciaal ontworpen 21mm-vatting kan de richtkijker met laser worden gemonteerd op verschillende wapens, instrumenten in het batterijveld of op jachtvelden.

Vorige: Juiste keuze van laserveiligheidsbril
Volgende: De jongen verloor zicht na het spelen met laserpointer