Mcafee Secure
Laserpen online kopen - wereldwijde levering en 14 dagen gratis vervanging
Home >> Blog >> Juiste keuze van laserveiligheidsbril

Juiste keuze van laserveiligheidsbril

Uitzichten:1168     Gepubliceerd door jensen - 28.10.2018

De laserbril maken een efficiënte en veilige bescherming van het menselijk oog tegen verschillende gevaren door laserstralen en laserreflecties van klasse IIIB- en klasse IV-lasers. Het kan pijn voor het menselijk oog voorkomen of verminderen en is toepasbaar voor meerdere soorten hoogvermogenlasersystemen.

Zorg voor een juiste bescherming van de menselijke ogen

Er is een brede selectie van laserveiligheidsbrillen met meerdere materialen voor allerlei lasergestuurde omgevingen en toepassingsmomenten. Lasermonteurs moeten een juiste keuze maken voor laserveiligheidsbrillen door specifieke toepassingen om de meest effectieve laserbescherming te verkrijgen.

laser veiligheidsbril

Lasergebruikers moeten een algemene bevestiging hebben van het maximale uitgangsvermogen, de bundeldiameter en de gepulseerde tijd om de maximale bestralingssterkte en maximale blootstelling aan straling te bepalen. Door gerelateerde golflengte, de maximaal toegestane bestraling in beperkte stralingsduur, en laseroperators krijgen de vereiste minimale optische densiteit (OD) van laserveiligheidsbril. Alle technische gegevens helpen lasergebruikers om de meest geschikte laserveiligheidsbril te corrigeren.

Samen met de snelle ontwikkeling van laserdiode-technologie, zijn steeds meer krachtige lasers toegepast in militaire of civiele gebieden. Ondertussen zijn laserveiligheidsbrillen belangrijk geworden in lasergebruik. JETLASERS was een van de belangrijkste leveranciers van het absorberende type laserveiligheidsbril.

Uitgelichte kenmerken van JETLASERS laser veiligheidsbril:

Absorberende type laser veiligheidsbril keurt speciale absorberende in basismateriaal pc, die zal hebben geen selectie van lichtbron en maken veilige bescherming van verschillende diffuse. De laserbril bieden bescherming tegen hoog licht voor het blote oog tegen laserstraling vanuit elke hoek van invallend licht.

De veiligheidsbril van de laser neemt duurzame, geharde polycarbonaatlenzen aan, die bestand zijn tegen breekpartijen en niet bang zijn voor slijtage van het oppervlak. Het heeft geen invloed op de laserlichtbescherming, ook al zijn er krassen op glas. De laserbril met veiligheidsbril wordt gekenmerkt door de snelle lichtrespons, die binnen 9-10 seconden snel reageert op laserlicht. Het gebruik van speciaal absorberend materiaal heeft ervoor gezorgd dat de laserbril ook van toepassing is op de afschermende eigenschappen van verblindend wit licht.

Iedereen die een laserbril met laserveiligheid kiest, moet een goed begrip hebben van lasergevaren en laserveiligheidsmaatregelen. Een geschikte laserbril voorkomt laserstralen en projecteert de ogen in de beste staat bij verschillende krachtige lasers.

Vorige: Vecht tussen Canadezen en ganzen
Volgende: Groene laser richtkijker maakt uw wapen krachtiger