Mcafee Secure
Laserpen online kopen - wereldwijde levering en 14 dagen gratis vervanging
Home >> Blog >> Vecht tussen Canadezen en ganzen

Vecht tussen Canadezen en ganzen

Uitzichten:858     Gepubliceerd door jensen - 23.10.2018

Volgens onderzoek heeft het gevecht tussen Canadezen en ganzen altijd bestaan ​​en hopen mensen een manier te vinden om ganzen te bevrijden zonder het te schaden.

In het verleden waren "vogelverschrikkers" gebruikt om ganzen af ​​te weren, die aanvankelijk actief waren, maar ze werkten niet lang en mensen raakten opnieuw in paniek.

Later, sommige mensen bij toeval gevonden, gans gevreesd laser, vooral de groene laser, zeer low-power zou ook een rol kunnen spelen.

Omdat de gans geen schade kan toebrengen, dus alleen een low-power laserpen erop nodig heeft, speel een belangrijke rol voor vogels.

Noodzaak om te weten, high power laser niet te gebruiken voor ganzen, het zal schadelijk zijn voor het dier.

200mW 532nm groene laser

Over het algemeen heeft een laserstraal met een laag vermogen als een kort bereik en vereist slechts 532 nm voldoende om het vliegtuig te beïnvloeden. Ik denk dat 200mW 532 nm het beste is om dit te doen.

Nu ik het hierover heb, zou ik een laser willen aanbevelen waarvan ik denk dat die effectief is in gebruik.

Gans is erg lasergevoelig voor de groene laser, zolang het op de ogen van de gans schijnt, zal de gans weglopen en gebruiken we een laserpen met laag vermogen die de gans alleen maar bang maakt en wegloopt zonder de gans te schaden. en zichzelf en bloemen en grasbeveiliging te beschermen.

Canadese ganzen vormen een groot probleem voor boeren omdat ze grote delen van gewassen zoals tarwe en gerst vernietigen. En door te dichtbij om de gans te drijven, is het kwetsbaar voor ganzenaanvallen.

Er zijn gevallen geweest waarin mensen dicht bij ganzen waren om het te besturen en werden gekwetst door ganzen, dus deze aanpak is niet haalbaar.

Dus de laserpen heeft hen de voordelen gebracht, zelfs als je in de verte staat, kun je de laserpen gebruiken om de ganzen te besturen.

Als je ook last hebt van ganzen of vogels, kun je het proberen.

Vorige: Laser wees naar het vliegtuig
Volgende: Juiste keuze van laserveiligheidsbril