Mcafee Secure
Laserpen online kopen - wereldwijde levering en 14 dagen gratis vervanging
Home >> Blog >> Kan de krachtige laserpen een mens te doden?

Kan de krachtige laserpen een mens te doden?

Uitzichten:1710     Gepubliceerd door jensen - 16.10.2016

Iedereen weet niet laserpennen schitteren in je ogen. Ze kunnen uw visie beschadigen! (Nadruk op kon, want je ogen knipperen reflex waarschijnlijk uw netvlies. Zou beschermen) Maar wat als je een kwaadaardige schurk vastbesloten om een ​​dood ray te maken? Hoeveel laserpennen zou het duren om een ​​dodelijk wapen te maken?

laserpennen zijn opzettelijk ontworpen veilig voor dagelijks gebruik. Het is algemeen bekend dat staren naar een laser gevaarlijk kan zijn. Maar de vraag hoeveel laserpennen het zou duren om een ​​fatale klap te slaan is onvermijdelijk geworteld in de vraag hoe krachtig een bepaald laserpen is.

Een snelle primer op laser

Voordat we graven in de gruwelijke mysterie van hoe een mens met een laser punt (of veel van hen) te doden laten we opnieuw een vraag van de middelbare school natuurkunde: wat is een laser?

Het woord laser is eigenlijk een acroniem voor "lichtversterking door gestimuleerde emissie van straling." In gewoon Engels, een laser is een enkele lichtstraal, een bos van fotonen bewegen in dezelfde richting. De sterkte van elke laser wordt bepaald door de hoeveelheid vermogen dat uitgangen, meestal gemeten in milliwatt. Aangezien deze laserpennen zijn afkomstig uit verre vreemde landen, zijn ze vaak ontbreekt het gevaar voor de veiligheid stickers vereist door de FDA.

De gevaren van infrarood licht alleen nauwelijks dodelijk op dat niveau, dat wel. Infrarood licht is het meest gevaarlijk, want het is onzichtbaar, zodat je ogen knipperen reflex niet zal schoppen in voordat je netvlies begint te branden.

krachtige laserpen

Als je wilde een mens te doden, zou het gemakkelijkst zijn om ze te schieten recht in de ogen. Een krachtig genoeg laser kan door middel van het netvlies te snijden en branden door middel van de persoon hersenweefsel. Dus eigenlijk zou je de persoon naar beneden riem of immobiliseren ze op een bepaalde manier.

Stralen hersenen met lasers is een ontluikende techniek op het gebied van de neurowetenschappen. Een post-doctorale brengt zijn dagen schieten lasers muizenhersenen omwille van medisch onderzoek. Maar hij is ook terdege van bewust dat de voortdurende aanwezigheid van high-powered lasers aanzienlijke schade aan de hersenen zou kunnen doen.

We hebben vastgesteld dat laserpennen kon worden geconcentreerd door een lens naar een meer krachtige lichtbundel te creëren onder de juiste omstandigheden. We hebben ook vastgesteld dat een krachtige laser door het oog van een persoon kan verbranden en smelten van hun hersenen. Maar hoe groot zou deze krachtige laserpen tuig moeten zijn? Vrij groot, volgens Rebecca Thompson van de American Physical Society. Toen we vroegen Thompson, die in het bezit een Ph.D. in de natuurkunde van de Universiteit van Texas, de morbide vraag over de dood en laserpennen, gemalen ze een aantal nummers en dubbel gecontroleerd haar werk. Het is de moeite waard te citeren haar reactie op lengte:

De 1kW laser kan koken door het oog van iemand om hun hersenen in een redelijke hoeveelheid tijd, wat betekent dat ze waarschijnlijk niet kon wegkomen. Het uitgangsvermogen van de laser voor de kat is ongeveer 1-5mW. Het zou 200.000 laserpennen nemen alle focussen door een lens met een exacte punt van een laser krachtig genoeg om te doden te creëren.

Vorige: Zijn laserpennen illegaal?
Volgende: Het kerstcadeau van laser pointer