Mcafee Secure
Laserpen online kopen - wereldwijde levering en 14 dagen gratis vervanging
Home >> Blog >> Zijn laserpennen illegaal?

Zijn laserpennen illegaal?

Uitzichten:2124     Gepubliceerd door jensen - 03.10.2016

U kunt een verslaving hebben een gewoonte van het kijken naar YouTube-video's van de kittens vangen laserpennen. Maar wat je misschien niet realiseren is dat die katteneigenaren kan worden overtreden van de wet op de meest schattige manier mogelijk. Zijn laserpennen illegaal? Het antwoord in de meeste gevallen is ja.

Wanneer, waar laserpennen zijn OK

Het is over het algemeen OK voor mensen - waaronder kinderen - te laserpennen gebruiken voor geldige instructie, school-gerelateerde of beroepsdoeleinden tijdens de normale werkuren. Maar als een kind met de laser, wordt het meestal nodig toezicht.

Volwassenen laserpennen die niet groter zijn dan 5 milliwatt in hun output te gebruiken. Dat wil niet veel zeggen, maar omdat het NIST studie toonde aan dat slechts 26 procent van de geteste laserpennen voldaan industriestandaarden.

Volwassenen moeten extra voorzichtig zijn over het gebruik van de laser met groen licht. Maar liefst 90 procent van de groene laserpennen in de studie waren niet in overeenstemming met de CFR regelgeving, in vergelijking met 44 procent van de rode, volgens de studie.

laserpennen illegaal

Wanneer, waar laserpennen zijn niet OK

Naast de zorgen over krachtige lasers, wetten in vele landen te verbieden jonge mensen uit het brengen van laserpennen op school gronden of andere plaatsen.

Sommige rechtsgebieden neem het verder en flat-out te verbieden jongeren uit het bezit van laserpennen. In New York, bijvoorbeeld, is het een misdrijf voor iemand te geven, te verkopen of zelfs te bieden aan lasers te verkopen aan iedereen die 18 jaar of jonger.

Het is zeker niet OK om de laserstraal wijzen op iemand in uniform. Shining een laserpen op politie, brandweer, ambulance werknemers of andere geüniformeerde werknemers is niet alleen uniek lame, maar ook ongelooflijk illegaal.

Laat vliegtuigen alleen, ook.

Toen president Obama de FAA Modernisering ondertekend en Reform Act van 2012, maakte hij een federale misdaad om een ​​laserstraal schitteren op of in de aanvliegroute van vliegtuigen. In feite, als het voelt als de perfecte grap, het is waarschijnlijk niet OK.

Vergeet niet, zal uw kat video niet zo leuk zijn als je per ongeluk pluizige's retina verbranden.

Vorige: Niet laserpointers gebruikt om te wijzen op persoon
Volgende: Kan de krachtige laserpen een mens te doden?