Mcafee Secure
Laserpen online kopen - wereldwijde levering en 14 dagen gratis vervanging
Home >> Blog >> Niet laserpointers gebruikt om te wijzen op persoon

Niet laserpointers gebruikt om te wijzen op persoon

Uitzichten:1498     Gepubliceerd door jensen - 25.09.2016

Gebruik geen laserpen om te wijzen op het hoofd van een persoon. Vergeet niet dat mensen onverwacht kunnen bewegen, zodat het houden van uit de buurt van hun hoofd is een goed idee.

Weg te houden van vreemden

Vergeet niet een laser niet schijnen op of in de buurt van een vreemde. Dit misbruik leidt tot een slecht imago voor laserpointers. In de sport, zijn er gevallen van "laser pummels", die lasers in sport spelers wijzen op een domme poging om het spel te verstoren geweest. Vanzelfsprekend is dit onacceptabel en illegaal. Het is dit soort gedrag dat het publiek zorgt voor een verbod op laserpointers ondersteunen.

Waarom kan lasers leiden tot schade aan de ogen?

Als die gericht zijn op het oog van een persoon van dichtbij, de meeste of al het licht gaat door de pupil. De al-geconcentreerd licht wordt verder gericht door de lens op een scherpe ( "-diffractie beperkt") punt op het netvlies. Volgens de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA), met ingang van april 2012, ze hebben nog nooit een verslag van oogletsel ontvangen van kortstondige blootstelling aan laserpointers dan 5 milliwatt. Meer dan 150 permanente oogletsels hebben voorgedaan in de VS van misbruik dat van hogere aangedreven consument lasers.

laserpointers

Zoals laservermogen groter, de kans op oogletsel toeneemt. Zelfs knippert, kan het niet helpen. De krachtige handheld laser kan ballonnen pop, ontbranden sigaretten en veroorzaken directe oogletsel op korte afstand, waarschijnlijk niet in staat zijn om zelfs kleine oogletsel naar een piloot van een vliegtuig veroorzaken. oog van de piloot is veel verder weg (een laserstraal heeft verspreid met de afstand, zodat niet al het licht gaat in pupil een piloot).

FDA een veiligheid kennisgeving december 2010 onder vermelding van "Lasers die meer dan 5 mW uitgangsvermogen uitstoten kunnen onomkeerbare verwonding aan het oog van de toenemende ernst met een verhoogde uitgangsvermogen veroorzaken." FDA merkte op dat "Hoewel illegale en potentieel gevaarlijk, ze zijn in toenemende mate beschikbaar op het internet en in de winkels. De FDA wil om consumenten ervan bewust dat ze niet deze lasers moet kopen voor zichzelf of als geschenk voor anderen."

Onzichtbare infrarode gevaren

In aanvulling op zichtbaar licht, wat groen laserpointers uitstralen ook onzichtbaar infrarood (IR) licht. Bijvoorbeeld, een laser getest door een Amerikaanse overheidsinstelling had een zwak zichtbaar groen licht, terwijl het uitvoeren van 20 mW van IR (vier maal de VS wettelijke limiet).

Niet lasers op mensen gericht

Er zijn vele factoren gevaar. In het algemeen, hoe krachtiger de laser, hoe dichter een persoon aan de balk, en hoe langer de laser blijft in hetzelfde gebied van het oog, hoe groter de kans op oogletsel. Om deze reden, altijd elke laserstraal uit de buurt van het hoofd en de ogen van een persoon.

Hoe om veilig te blijven en laserpointers juridische

Nooit een laserstraal op een vliegtuig, een voertuig of tegenover vreemden. Met andere woorden, niet de mensen met de laserstraal ergeren.

Vorige: Is het OK voor katten om te spelen met laserpennen?
Volgende: Zijn laserpennen illegaal?