Mcafee Secure
Laserpen online kopen - wereldwijde levering en 14 dagen gratis vervanging
Home >> Blog >> Is het OK voor katten om te spelen met laserpennen?

Is het OK voor katten om te spelen met laserpennen?

Uitzichten:1527     Gepubliceerd door jensen - 18.09.2016

Katten en laserpennen zijn altijd leuk. We konden onze kleine roofdieren jagen de rode stip voor altijd te kijken, maar er is een vraag die de partij verwent: is het slecht voor katten om te spelen met laserpennen?

Het spreekt vanzelf dat laser games met huisdieren zijn amusant. Bovendien zijn er een aantal praktische voordelen van het vermaken van uw kat met een laserstraal, maar er zijn ook een aantal ernstige beperkingen. Laten we eens een kijkje nemen op voor- en nadelen van het gebruik van een laserpen om te spelen met uw kat.

Pros

Laten we eerlijk zijn: het leven thuis kat is nogal eentonig. Terwijl de wilde katachtigen hebben om de bomen te klimmen, sluipen over de grond, verborgen in het gras, volgen hun lunch en jaag het naar beneden, naar huis potten brengen het grootste deel van hun tijd op zoek naar de beste plek om te slapen (en uiteindelijk blijkt te zijn uw toetsenbord). Dit soort van een levensstijl maakt katten verveeld en ongeschikt, in sommige gevallen tot obesitas.

laserpen voor katten

Sommige mensen entertainen hun huisdieren met verschillende games, maar als je thuis komt moe na een drukke dag, het gooien en stoten diverse speelgoed kan rond niet klinkt als een zeer spannende activiteit. Hier is wanneer de laser wordt geleverd in: Je kunt een eenvoudige aanwijzer tijdens het rusten op de bank of ga voor een high-tech oplossing en speel laser games met je huisdier met behulp van uw smartphone zelfs uit de verte. Katten kunnen te lui om te spelen met hun oude stijl fysieke speelgoed geworden, maar ze bijna nooit nee tegen de rode stip te zeggen.

Cons

Zoals we al eerder zeiden, katten zijn roofdieren. Zij hebben behoefte om te jagen en om hun beloning te krijgen. In de natuur, doen katten niet hun prooi te vangen bij elke poging, maar uiteindelijk, ze doen. Dus is het slecht voor katten om te spelen met laserpennen? Het antwoord is ja, soms. Dit kan uiteindelijk in gescheurde tapijten of meubilair, liet vazen ​​en zelfs een aantal krassen of bijt op je handen. Echter, er is een makkelijke manier om een ​​dergelijke reactie te voorkomen. Zorg ervoor dat je uiteindelijk elke wedstrijd wijst de laser om een ​​aantal fysieke object dat daadwerkelijk kan worden 'gevangen' - als een stuk speelgoed of verborgen traktaties (! niet je kamergenoot voet), zodat uw kleine jager kunnen hun overwinning te behalen.

Nog een paar veiligheidstips

1) Richt niet de laserstraal voor de ogen van uw kat.

2) Vergeet niet om uw kat te vermaken met verschillende fysische speelgoed, kat speeltuinen en traktaties afgezien van de laser.

3) Zorg ervoor dat u wat tijd elke dag doorbrengen met uw huisdier.

Vorige: Tips voor het wijzen ster met laserpennen
Volgende: Niet laserpointers gebruikt om te wijzen op persoon