Mcafee Secure
Laserpen online kopen - wereldwijde levering en 14 dagen gratis vervanging
Home >> Blog >> Tips voor het wijzen ster met laserpennen

Tips voor het wijzen ster met laserpennen

Uitzichten:1425     Gepubliceerd door jensen - 11.09.2016

Overzicht

Met behulp van een laserpen voor het wijzen ster moet worden gedaan met de nodige voorzichtigheid. Het is een applicatie die relatief sterke laserpennen vereist zodat de kijkers de bundel as (niet alleen het einde dot) kan zien. Verder wordt de straal gericht op gloeiende objecten in de lucht. Omdat deze gloeien, point-achtige objecten vliegtuig zou kunnen zijn, outdoor laserpen gebruikers moeten voorzichtig zijn.

Veilig gebruik voor de astronomie onderwijs

Niet wijzen; cirkel plaats

Vliegtuigen op afstand kunt kijken als sterren. Bij het doen van de cirkelvormige beweging, of wanneer "drawing out" een constellatie, houdt de balk in beweging en houd het uit de buurt van "sterren", aangezien zij vliegtuigen kunnen zijn.

In plaats van een paar honderd voeten, een bundel kan een gevaar voor piloten mijl afstand. Hoe krachtiger balk in de foto kan ernstige verblinding (de piloot niet kan zien voorbij het licht) twee mijl afstand, want terwijl het gevaar afleiding is 22 mijl! Laat niet de balk te krijgen dicht bij een vliegtuig of onbekende ster langs ofwel de zichtbare straal pad of de niet-zichtbare voortzetting.

(Quick uitleg van de illusie: er zijn twee effecten gebeurt Eén daarvan is dat op een bepaald punt, de bundel verlaat de stoffiger deel van de atmosfeer U kunt niet langer de balk te zien wanneer het in schonere lucht, hoger op de andere effect... is dat terwijl de bundel langzaam uitspreiden, perspectief - net als treinsporen die te zien zijn om ver weg te convergeren - bestrijdt dit, zodat de bundel lijkt alsof het altijd parallel Een "oneindig parallel" lijn is onbekend voor ons visuele systeem.. )

ster laserpen

Kies groen

Voor het wijzen ster, groen is het beste. Het menselijk oog ziet groen veel beter dan dezelfde hoeveelheid rood en blauw, zodat een 5mW groene laserpen lijkt 5-10 keer helderder dan 5 mW rode laserpen zijn.

Kijken naar een groene balk in de lucht mag geen negatieve invloed hebben op nachtzicht. Om uw nachtzicht te houden, niet rechtstreeks in de laser stip op een nabijgelegen of lichtgekleurd oppervlak.

In bepaalde rechtsgebieden, er zijn grenzen aan laservermogen. U kan worden beperkt, dus in de laserpennen die voor u beschikbaar zijn. Echter, kunt u in een land zonder laser beperkingen. De vraag is dan "hoeveel stroom nodig is?" De absolute limiet voor deze toepassing moet ongeveer 50 mW zijn. Er is geen objectieve reden om meer dan 50 mW voor astronomische wijzen applicaties nodig hebben.

Hier is beschrijving van de zichtbaarheid van zijn 4,92 mW laserpen van een gebruiker:
"De eerste keer dat ik het gebruikte, was ik in een landelijk gebied, hoewel niet erg ver van de stad, en er was een instelling gibbous maan. Grensmagnitude was ongeveer 5.0, misschien 5.5. De laser is licht en gemakkelijk te zien .. .. kan je het bekijkt vanuit een donkere vlek in het ergste licht vervuilde lucht denkbaar? Ja, u kunt het zien. Gewoon voor perspectief, ik gebruikte het ongeveer 45 minuten na zonsondergang. de lucht was nog vrij licht, met 20 minuten nautische schemering vertrokken, en een uur van de astronomische schemering. Grensmagnitude was misschien 3.5. "

Vorige: Alternatieve toepassingen voor uw laserpen
Volgende: Is het OK voor katten om te spelen met laserpennen?