Mcafee Secure
Laserpen online kopen - wereldwijde levering en 14 dagen gratis vervanging
Home >> Blog >> Het kerstcadeau van laser pointer

Het kerstcadeau van laser pointer

Uitzichten:1197     Gepubliceerd door jensen - 30.10.2016

Met Kerstmis komt om de hoek, we ontvangen veel e-mails te vragen voor hulp bij het kiezen van een laser pointer. Onze lasers, vooral onze nieuwe dual power laserpointers, maken giften voor professionals die altijd in voor een publiek, astronomen, die vaak gaan sterrenkijken, en zelfs voor industriële arbeiders die altijd te wijzen op dingen die ver weg zijn.

Afgezien van onze high power laserpointers, wilden we een punt hebben we voor IT-professionals of het netwerk, een visuele fout locator met u delen. Voor velen is dit een zeer vertrouwd produkt zoals het wordt meestal alleen in werkomgevingen gebruikt om de kwaliteit van glasvezelkabels controleren. In het algemeen, alle netwerk-professionals dragen een VFL met hen in hun werk zak.

laser pointer

Een visuele fout locator, of VFL voor de korte, is een handheld laser apparaat dat een rode laserstraal direct in een glasvezelkabel uitzendt. Als er "fouten" of scherpe bochten in de optische kabel, zal het laserlicht breken in de kabel en een heldere rode gloed zal verschijnen waar het probleem is. VFLs worden ook gebruikt om kabelverbindingen testen, dit is waar twee optische kabels met elkaar te verbinden. Met behulp van een visuele fout locator is een van de snelste en eenvoudigste hulpmiddelen te diagnosticeren en oplossen van fysieke problemen met glasvezelkabels.

We weten dat voor de meeste mensen, dit klinkt misschien als een nogal saai gift, maar als je dit te presenteren aan gecertificeerde netwerk of IT-professionals, verzekeren wij u, hun ogen zal zeker oplichten. Het is als het geven van een visserij-liefhebber een van de beste hengels of rollen in de wereld.

By the way, op JETLASERS, bieden wij een van 's werelds meest krachtige laserpointers. De meeste laser in de markt van vandaag zijn tussen 1-200mW, maar onze producten kunnen 7W bereiken!

Als u een korting bij Kerstmis nodig hebt, mail ons en zullen we analyseren de behoeften van de klant om het promotieplan te bepalen.

Vorige: Kan de krachtige laserpen een mens te doden?
Volgende: Gevaren van de goedkope groene laser pointer