Mcafee Secure
Laserpen online kopen - wereldwijde levering en 14 dagen gratis vervanging
Home >> Blog >> Hoe maak je een sterke laserpen kiezen?

Hoe maak je een sterke laserpen kiezen?

Uitzichten:1421     Gepubliceerd door jensen - 30.08.2016

Wanneer de meeste mensen denken van laserpen, denken ze van de onschadelijke laser die ze gebruiken voor het wijzen op dingen in de klas. Ze beseffen niet dat lasers hebben het potentieel om veel krachtiger zijn - zozeer zelfs, dat in de komende eeuwen, zullen ze een steeds vaker voorkomende rol in het leger te spelen, terwijl het projectiel wapens te nemen op een minder belangrijk role - uiteindelijk vervagen in volledige niet-bestaan ​​in de komende millennia.

Ergens tussen de onschuldige laserpen en laserwapens is de sterke laserpen, vaak gebruikt in de astronomie, thermische experimenten en lange afstand verlichting. Terwijl de sterke laserpen is te zwak om te worden beschouwd als een wapen, velen hebben de mogelijkheid om ballonnen pop en branden door middel van karton of dik plastic. Als u op zoek bent naar informatie over hoe je een sterke laserpen kiezen, lees dan verder, en te leren hoe om het te kiezen.

laserpen veiligheid

Beslis over een golflengte

Rood, groen en blauw zijn voorkomende kleuren om uit te kiezen, met rode werken rond 660 nm, groen bij 532nm, en blauw op 473nm. Voor een unieke kleur, krijgen een gele laserpen, die werkt op 593.5nm, en geen kleur helemaal niet, de infrarood laser is volledig onzichtbaar op 1064nm.

Kies het uitgangsvermogen

De standaard laserpen werkt rond 3-5mW, en de sterke lasers kan veel krachtiger zijn. Om dit in perspectief te zetten, moet de militaire-grade lasers om ten minste 100 kW, of 250,000x zo krachtig als een gewone laserpen, en 25 miljoen keer zo krachtig als een standaard laserpen zijn.

Het uitgangsvermogen van de laserpen hangt af van wat je wilt gebruiken voor. Voor het wijzen op voorwerpen, helderder is altijd beter. Als u een duidelijke balk in de nachtelijke hemel wenst - krijgt op zijn minst een 35mW, voor het ontsteken van wedstrijden - ontvang een 150mW, voor het ontsteken van vuurwerk zekering - op zijn minst een 300mW nodig is, en voor het branden door middel van karton of dik plastic- -Krijg een 400mW.

Bepaal uw gewenste duurzame en peak uitgangen

Vanwege de kracht van een sterke laserpen pieken en vervolgens daalt, worden lasers beoordeeld in aanhoudende - het gemiddelde vermogen over een periode van tijd, en de piek - het hoogste uitgangsvermogen van de laser zal bereiken voordat de stroom begint te dalen.

Vorige: Kan ik veilig een laserpen gebruiken?
Volgende: De basiskennis van laserpen