Mcafee Secure
Laserpen online kopen - wereldwijde levering en 14 dagen gratis vervanging

Sterkste industriële 10000mW blauwe laserpen

  • Dit model is een van de meest krachtige laser pennen op de wereld, die is ontworpen voor laser deskundigen.
Prijs:472,83€
Kwantiteit: -
Productomschrijving

Dit is onze sterkste laserpen, de actuele vermogen is 6.5-7W, dat is het hoogste vermogen we kunnen bereiken. Het bedrijfsresultaat koorts van deze laser is vrij groot, dus we nemen een temperatuur controle-chip en de verlengde koperen module; de uitstekende thermische geleidbaarheid van de koperen materiaal kan snel verminderen de bedrijfstemperatuur van de diode, en de interne stabiliteit te handhaven. Om aan de behoeften van OEM-klanten te voldoen, werd de lengte van dit product gewijzigd in 210 mm.


Opmerking - De bundel expander is niet inbegrepen in de prijs

Zoals het spreekwoord zegt, met grote vermogen komt grote verantwoordelijkheid. Deze krachtige apparaten zijn geen speelgoed voor kinderen, en we nemen de cijferschrift vergrendelen schakelen naar de hoge veiligheid en goede uitvoerbaarheid te bereiken. Deze laserpen is aan te bevelen om te worden gebruikt in wetenschappelijk onderzoek, militaire, industrie, geneeskunde, en andere professionele gebieden.

Productkenmerken
1) Behuizing ontwerp - Deze laserpen komt met koper-nikkellegering behuizing met uitstekende thermische geleidbaarheid, wat ideaal is voor het overbrengen van de warmte uit interne module naar de oppervlakte. Het keurt het geborstelde oppervlaktebehandeling, die zich goed voelt in de hand, met een hoge weerstand tegen corrosie dat de verontreiniging van vingerafdrukken en zweet voorkomt. De behuizing is zeer stevig, met naadloze splitsen en IP65 bescherming.
2) Veiligheidupdates - Deze laser pointer keurt AAC bestuurder, multimodus met elektronische sloten en constante stroom om de stabiele uitgangsvermogen te garanderen.
3) Multimodus en multifunctionaliteit - Met vijf bedrijfsmodi, waaronder laag vermogen (veilige modus), middelgrote vermogen, hoog vermogen, SOS en stroboscoop. Voor verschillende toepassingen: stroboscoop en SOS modus voor het noodsignaal en outdoor redding, hoog vermogen modus industrie en militaire, laag vermogen modus voor het vermijden van onopzettelijke verwondingen.

Hoe te bedrijfsmodus veranderen?
1) Schakelmodus: Na het openen, klikt u op de bodem om de modus te schakelen (Het zal worden veranderd in deze volgorde: laag vermogen, gemiddeld vermogen, strobe, hoog vermogen, SOS). Elke modus duurt 3 seconden te worden opgeslagen als de standaard modus.
2) Elektronisch slot: Om onbevoegd gebruik te voorkomen, drukt u op de sluitkap drie keer binnen de eerste 3 seconden en wacht nog eens 3 seconde na ingang. Dan zal het slot veiligheid modus (<10mW).
3) Ontsluiten: Herhaal hetzelfde proces, maar pers voor vijf keer plaats.


Productgegevens BW001
Uitgangsvermogen 6500-7000 mW
Laserstraal kleur Blauw
Golflengte 450 nm
Maximale afstand > 8000 meter in het donkere omgeving
Nuttige levensduur > 6000 uren (met Nichia laser diode)
Divergentie van de laser 1.80-2.0mRad
Bundeldiameter 1.80mm @ apertuur
Grootte van de vlek < Φ20 mm van 15 meter
Focussen methode Handmatige focus (rotatie van het hoofd)
IP-beschermingsklasse IP65 (IPX5 waterbestendigheid, stofdicht lens)
Materiaal Behuizing: koper nikkel legering
Module: roodkoper
Laserklasse Klasse 4
Elektronische beveiligingen Koelsysteem en PCB bescherming
Bedrijfsmodus Laag vermogen / Gemiddeld vermogen / Hoog vermogen / SOS / Pulse
Bedrijfstemperatuur 0 ℃ - 60 ℃
Nettogewicht 590 g
Dimensies ¢ 23.5 x 210 mm
Garantieperiode 1 jaar garantie

sterkste laserpen10000mW blauwe laserpen

10000mW laserpen

Inhoud van de verpakking
1 x Sterkste Blauwe Laserpen, 1 x Laser Beschermingsbril, 4 x 18650 Oplaadbare Batterijen, 1 x Batterijoplader, 1 x Roestvrij Staal Aanval Hoofd, 1 x Instructies (Engels / Chinees) en Garantiekaart, 1 x Opbergdoos

Kooptips
1) Momenteel is er geen 10000mW laserpen op de verkoop in de markt. Als u een laser gemarkeerd als "10W +" te vinden, moet de omvang ervan groot zijn (die eruit ziet als een machine), en de prijs zal zeer hoog zijn - anders is het 100% een nep-product.
2) Dit zijn onze zelf ontwikkelde high-end producten, en ze zijn momenteel niet beschikbaar voor verkoop agentschap. Als u hetzelfde model met een lagere prijs van andere websites te vinden, is dat misschien gewoon kopiëren van ons product foto's.
3) Deze industriële laser is geen speelgoed voor kinderen, en het is alleen geschikt voor gebruik in militaire, laser experiment, industrie, geneeskunde, wetenschappelijk onderzoek en andere professionele toepassingen.

Laser pointer promotieWie we zijn