Mcafee Secure
Laserpen online kopen - wereldwijde levering en 14 dagen gratis vervanging
Home >> Blog >> Gebruik en veiligheid van laserpen groen 5000mW (5W)

Gebruik en veiligheid van laserpen groen 5000mW (5W)

Uitzichten:1105     Gepubliceerd door jensen - 01.11.2019

Een 5000mW groene laser is haalbaar, maar is over het algemeen geen penvorm. Sommige 5W 532nm / 520nm-lasers op de markt kosten duizenden euro's, dus ze worden meestal gebruikt in professionele velden zoals wetenschappelijke experimenten, ultra-lange afstand positionering, vogelafstotende systemen op luchthavens, enzovoort. Als u een laserpen groen 5000mW nodig hebt, is deze erg groot en is het moeilijk om stabiliteit te bereiken. Voordat u koopt, moet u verschillende vermogens kiezen voor verschillende doeleinden.

Er is geen 5W groene laserpen op de markt voor openbare verkoop omdat deze ongelooflijk duur is en gevoelig is voor veiligheidsproblemen. Hier zijn enkele veiligheidsmaatregelen voor verschillende gebruiksgebieden.

laserpen groen 5000mW

Wanneer astronomieliefhebbers een laserpointer gebruiken om naar de ster te wijzen, moet worden opgemerkt dat de sterpen niet vaak en langdurig moet worden gebruikt, om andere mensen niet te belemmeren om sterren te kijken en te fotograferen. Als het voor astronomisch gebruik is, is de 5000mW groene laser gevaarlijk en kan dit een vliegtuigongeluk veroorzaken. Op openbare plaatsen waar veel mensen zijn, moet u stoppen met het gebruik van de laserpen om accidenteel letsel aan anderen te voorkomen. Sommige krachtige producten hebben aanzienlijke thermische effecten en kunnen niet langdurig continu worden gebruikt, vooral voor lasers in vaste toestand die gevoelig zijn voor temperatuur.

Voor het graveren wordt een uitgangsvermogen van 5W aanbevolen, maar geen laserpen groen 5000mW! Om de prijs / prestatie-verhouding te verbeteren, moet u een golflengte van 445 - 450 nm kiezen. Bovendien is de diodestabiliteit van 532 nm / 520 nm relatief laag. We raden u aan een professionele graveermodule aan te schaffen.

5000mW groene laser

Als u een groene laserpointer nodig hebt om buiten SOS te bereiken, is 200mW vermogen voldoende. De divergentiehoek moet zo klein mogelijk zijn, zodat de straal op een grotere afstand meer opvalt. Ook kan de knipperfunctie (pulsmodus) het effect van SOS verbeteren.

Sommige spelers willen lasers gebruiken om iets interessants te doen, zoals dingen verbranden, games spelen, vogels schieten, enzovoort. Als u niet om de prijs geeft, kunt u contact met ons opnemen voor productaanpassing. Wij zijn niet verantwoordelijk voor letsel en ongevallen veroorzaakt door onjuist gebruik.

Hier is een video over 5000mW groene laser:

Hoewel de laserpointer krachtig is en veel werk kan doen, moet deze ook veilig zijn bij gebruik. Als u blind hoog vermogen nastreeft, kan dit gevaar en kostenverhoging veroorzaken. Veel gebruikers zoeken op internet naar "laserpen groen 5000mW" en vinden vaak veel resultaten in google - we kunnen er 100% zeker van zijn dat dit nep is! Om beschikbaarheid en veiligheid te garanderen, moet u zorgvuldig identificeren en kiezen voordat u koopt.

Vorige: Ontwikkeling van laser presentatie technologie
Volgende: Laserwapens gaan het slagveld op