Mcafee Secure
Laserpen online kopen - wereldwijde levering en 14 dagen gratis vervanging
Home >> Blog >> Zet de groene laserpointer met hoog vermogen in brand

Zet de groene laserpointer met hoog vermogen in brand

Uitzichten:1600     Gepubliceerd door jensen - 09.12.2018

Het heeft heel lang geduurd voordat het branden van lasers voldoende ruimte begon te krijgen op lasermarkten. In tegenstelling tot lasers met een lager vermogen worden gebruikt als een presentatietool, speelt een krachtige 1000mW Pro-serie groene laserpointer een belangrijke rol bij verschillende brand- en thermische experimenten, evenals een essentieel instrument voor het richten en richten op lange afstanden.

Kenmerken van krachtige draagbare groene laser:

Uit de oorspronkelijke selectie van laserdiode, lens en printplaat is een strenge test en inspectie uitgevoerd om de meest gekwalificeerde binnenstructuur te garanderen. De fijnste afgewerkte laserdiode en stabiele printplaat beschermen de krachtige draagbare laser perfect in de beste werkomstandigheden.

Bij het overwegen van een hoog uitgangsvermogen is het altijd een belangrijke zorg om een ​​intern koelsysteem toe te voegen. De metalen koellichaam aan de binnenzijde kan de stabilisatie van de draagbare laser op de juiste manier handhaven, terwijl de temperatuur tijdens het gebruik constant verbetert. In samenwerking met dit ontwerp voor thermische stabilisatie kan de krachtige 1000mW Pro-serie groene laserpointer een extreem lange levensduur van meer dan 8.000 uur behouden. Het wordt niet aanbevolen om deze krachtige groene laser meer dan 30 seconden te richten. De redelijke werking kan altijd de beste conditie van de laser garanderen en de verwachte levensduur verlengen.

groene laser pointer

Hoog veiligheidsnormontwerp heeft perfect beschermde laseroperators in gebruik. JETLASERS neemt bijvoorbeeld het meest geavanceerde vliegtuig gebruikt aluminiumlegering materiaal in de productie van high power draagbare groene laser. De harde en duurzame schaal kan de krachtige laser in de beste staat in allerlei werkomgevingen verzekeren, zelfs bij harde weersomstandigheden. Het is niet mogelijk dat de lasergadget niet in vorm is.

Om te voldoen aan de hoge veiligheidsnorm van de FDA, is er een strikte beperking van de ontwerpnormen van alle laserapparaten. Er zijn bijvoorbeeld twee veiligheidssleutels, één ontworpen voor de aan / uit-schakelaar, de andere ontworpen voor de externe connector, die ervoor zorgen dat de hoogvermogenlasers volgens de hoogste veiligheidsnorm worden gebruikt.

Staande tussen Klasse IV-lasers, is misbruik of niet-autorisatie van het gebruik van de krachtige draagbare laser niet toegestaan. De compacte groene laser kan alleen worden gebruikt met dubbele veiligheidssleutels.

Opmerking: Elke keer dat een draagbare laser met groot vermogen wordt gebruikt, is het niet toegestaan ​​om naar een laserstraal of een spot te staren. Probeer ook nooit om uw zichtbare groene laser op afstand te richten op bewegende voertuigen, vliegtuigen, ogen van mens en dier. Iedereen die een dergelijk apparaat gebruikt, moet een laserbril dragen om straling van de krachtige laser te beschermen. Krachtige 1000mW groene laser pointer is geen speelgoed, maar een krachtig wapen in de palm van de handen.

Vorige: Infrarood lasertechnologie
Volgende: Promoties van het kerst- en lentefestival