Mcafee Secure
Laserpen online kopen - wereldwijde levering en 14 dagen gratis vervanging
Home >> Blog >> Laserpen gebruiken voor katten

Laserpen gebruiken voor katten

Uitzichten:1176     Gepubliceerd door jensen - 13.09.2018

Of je nu een leuke nieuwe kat hebt of je oude kat is minder actief geworden, een laserpen kan een uitstekende manier zijn om je kat op de been te houden. Niet alleen fysiek, maar het is bewezen dat laserpennen een kattengeest actief houden. Laten we eerlijk zijn; als je de hele dag door het huis zou loungen, zou je dan ook niet vervelen? Ik weet dat ik dat zou doen!

Een laserpen krijgen voor je kat kan een geweldig idee zijn als je op een eenvoudige manier met je harige vriend wilt spelen. Waarom? Nou ja, je hoeft amper te bewegen! Je kunt vanuit je luie stoel met je kat spelen, wat fijn is als je lui bent zoals ik. Er zijn andere voordelen van het gebruik van een laserpen voor je kat, maar daar kom ik later in het artikel op terug. Laten we eerst eens kijken naar mijn favoriete opties.

laserpen voor katten

Automatische laserpen

De eerste laserpen voor je kat waarvan ik denk dat ik die moet noemen, is de 1mW-versie. Als je het druk hebt of als je geen tijd met je kat wilt spelen, dan is dit een goede optie voor een automatische laserpen die je kunt gebruiken. Bekijk deze video van de gebruikte laserpen als je wilt zien hoe het werkt.

Wat ik vooral leuk vind aan dit speeltje is dat het altijd op de grond gericht is. Op deze manier kun je er zeker van zijn dat je je kat niet in de ogen zult vangen, wat een grote zorg is als je voor het welzijn van je kat wilt zorgen.

Drie verschillende snelheden - U kunt de snelheid van de laserpen aanpassen aan de voorkeur van uw kat. Je kunt kiezen voor langzaam, snel of willekeurig, wat een combinatie is van beide. Als u een kat heeft die een actievere levensstijl nodig heeft, is dit een goede keuze.

Beperkt tot 15 minuten - Als u een laserpointer bij uw kat gebruikt, is het belangrijkste dat we willen doen, ervoor zorgen dat uw kat veilig is. Om deze reden is de automatische laserpen beperkt tot slechts 15 minuten. Dit betekent dat je niet vergeet om de laserpen uit te zetten en binnen een uur terug te komen terwijl je kat nog speelt!

Speciaal ontworpen voor uw kat - van zijn ergonomisch ontwerp tot het feit dat hij expliciet op de grond is gericht, deze laserpen is een goede optie voor iedereen die ervoor zorgt dat zijn kat plezier heeft.

Gebrek aan persoonlijke genegenheid - Onderdeel van het gebruik van een laserpen met uw kat is dat u ermee kunt spelen. Dit vermindert die pret enigszins, omdat je niet fysiek met ze speelt.

Duurder dan een goedkope - deze laserpointer is duurder dan een goedkopere optie. Als u niet over het extra geld beschikt, zijn er tal van andere opties voor u beschikbaar.

Deze laserpen kan een goede optie zijn als je nog een speeltje aan je kattencollectie wilt toevoegen. Hoewel het je niet dezelfde voldoening geeft als het spelen met een standaardlaspen, is het een coole optie als je het wilt bekijken.

Soms is eenvoud essentieel, en als alles wat je wilt gemakkelijk is om de laserpen te gebruiken om met je kat te gebruiken, dan is dit ongetwijfeld de beste optie.

Over deze laserpen valt niet te veel te zeggen. Het is eenvoudig en heeft twee verschillende instellingen. Of uw kat nu houdt van een stabiele straal of de voorkeur geeft aan zwaailichten, dan kan deze laserpen beide bieden.

JETLASERS is geen nieuw merk, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over de slechte kwaliteit van hun producten, omdat ze al duizenden eerder hebben verkocht en wereldwijd veel tevreden klanten hebben.

Leuk en goedkoop - ik weet zeker dat je geen nieuwe laserpen voor je kat hebt gebruikt in je maandelijkse budget, dus het is belangrijk om iets binnen je prijsklasse te vinden. Dit is een goede optie voor iedereen die niet het reserve geld heeft om te kiezen voor een duurdere laserpen.

Eenvoud staat centraal - Als je met je kat speelt, wil je soms niet dat je veel mooie flitsende functies hebt. U wilt een gebruiksvriendelijke aanwijzer die doet wat hij zegt.

Leuk ontwerp - het ontwerp is gemaakt om er niet uit te zien als een laserpen en lijkt meer op een afstandsbediening. Best cool als je het mij vraagt.

Goedkoper is gelijk aan lagere kwaliteit - Deze laserpen gaat je niet eeuwig houden, maar kun je het echt verwachten voor deze prijs?

Ik denk dat dit een perfecte laserpen is als je iets goedkoops en vrolijks wilt. Het is beschikbaar op verschillende locaties, maar het is waarschijnlijk het gemakkelijkst om het op te halen bij de online winkel.

Interactieve USB-laserpen

Laten we eerlijk zijn; een laserpen voor je kat is niet iets waar je de bank mee wilt breken. En er is niet teveel verschil tussen de verschillende laserpennen die beschikbaar zijn.

Maar als u een iets geavanceerdere laserpen wilt, dan is deze misschien een goede optie voor u. Afgezien van de laserpen zelf, wordt deze geleverd met een zaklamp en een UV-lamp. Het UV-licht is handig voor het controleren van het tapijt om te zien of uw kat is zwerfafval adequaat getraind nog.

Met een USB-oplaadkabel is dit een goede optie voor iedereen die op zoek is naar een eenvoudige maar effectieve laserpen om te gebruiken met zijn kat. Als u wilt, kunt u de beste prijs vinden.

USB-oplader - Als je op mij lijkt, verlies je opladers voor verschillende dingen. Als je nog meer op mij lijkt, heb je thuis nooit goede batterijen. Een USB-lader elimineert de behoefte aan een standaardlader of batterijen, wat super handig is.

Zwart Licht - Als je een nieuwe kat hebt en je bent een nestje om ze te trainen, dan is het een goed idee om een ​​zwart licht te krijgen. Dit wordt gebruikt om het tapijt te controleren om te zien of het nat is, zodat u weet hoe uw kat het aanpakt. Een handige extra functie in deze laserpennen.

Redelijke prijs - Er is niet teveel kwaliteitsverschil tussen deze laserpen en andere op de markt, dus het is van essentieel belang om ook de prijs te overwegen. Verspil geen geld aan dure laserpennen zonder reden, als dat niet nodig is.

Gebrek aan persoonlijke genegenheid - Onderdeel van het gebruik van een laserpen met uw kat is dat u ermee kunt spelen. Dit vermindert die pret enigszins, omdat je niet fysiek met ze speelt.

Duurder dan een goedkope - deze laserpointer is ongetwijfeld duurder dan een goedkopere optie. Als u niet over het extra geld beschikt, zijn er tal van andere opties voor u beschikbaar.

Als je een laserpen voor je kat wilt gebruiken, dan is dit een veilige keuze. Het gaat de wereld niet in vuur en vlam zetten, maar het is een van de betere laserpennen die momenteel beschikbaar is.

Waarom zou ik een laserpen voor mijn kat moeten krijgen?

Er zijn een paar redenen waarom mensen het een goed idee vinden om een laserpen te gebruiken bij uw kat of kitten.

De belangrijkste redenen waarom u zou moeten overwegen om een laserpen voor uw kat te krijgen, zijn:

  • Het is een fantastische oefening - Katten moeten actief blijven en het gebruik van een laserpen is een uitstekende manier om je kat door het huis te laten rennen.
  • Mentaal uitdagend - Katten zijn niet stom. Ze hebben zowel mentale stimulatie als fysieke stimulatie nodig. Hun brein actief houden door ermee te spelen, is een geweldige manier om hun geest te laten tikken.
  • Als je een kat hebt in tegenstelling tot een hond, dan is er een kans dat je niet van walkies houdt (nee, dat is niet de enige reden waarom ik mijn kat heb uitgekozen). Met een 1mW laserpen kunt u uw kat actief houden vanuit uw comfortabele stoel!

Hoe je je kat te beschermen tijdens het spelen

U moet zich ervan bewust zijn dat terwijl we plezier willen hebben met onze kat, er een paar dingen zijn waar u aan moet denken.

Ten eerste wilt u ervoor zorgen dat u de laser helemaal niet in contact laat komen met de ogen van uw kat. Natuurlijk kunt u er per ongeluk overheen glazuren, maar langdurige laserstralen in de ogen van uw kat hebben een kans om hun gezichtsvermogen te beschadigen.

Hierna wilt u ervoor zorgen dat de laserpen die u gebruikt minder dan 1mW is. Als je in Europa of de VS bent, zou dit prima moeten zijn omdat de regelgeving de verkoop van lasers met een hogere capaciteit verbiedt.

Maar als je in de VS bent, kun je nog steeds een laserpen tot 5mW kopen. Hoewel een laserpen van 5mW nuttig kan zijn; je wilt geen laserpen van deze mW gebruiken met je kat. Ontvang er een die beperkt is tot 1 mW om ervoor te zorgen dat je kitten in orde is.

Eindelijk, als je denkt dat je kat misschien van streek raakt door met de laser te spelen, moet je onmiddellijk stoppen. Als uw kat blijft zoeken naar de laser nadat u klaar bent met spelen, dan is dit een geldige reden om te blijven.

Waarom houden katten van lasers?

De reden dat katten de laser mooi vinden is dat ze een roofdier zijn en dat ze iets willen vangen. Net zoals wanneer het een muis achterna zit, heeft je kat een intern instinct om dit te doen. Dus in plaats van het een muis te laten volgen, is het een veel beter idee om een laser te laten jagen!

Het zijn niet alleen katten die van lasers houden. Andere gedomesticeerde dieren zoals honden hebben ook minnaarlasers om soortgelijke redenen.

Andere spellen die je met je kat kunt spelen

  • Halen - Ja, katten spelen ook fetch! Oké, niet alle katten spelen fetch, maar er zijn er een paar die graag fetch spelen. Zorg ervoor dat je het juiste item gebruikt om ze te achtervolgen. Anders begin je met jezelf te spelen!
  • Veer / muis en string - Je kat plagen met een veer of een muis aan een touw is een van de oudste spellen. Maar het is ook een van de beste! Je kat moet werken omdat de aandachtsspanne kort is. Je kat actief houden met een touwtje en een veertje is een kostenbesparend idee.
  • Tabletgames - Onlangs zijn er meer en meer tablet-games beschikbaar gekomen waarvan u kunt genieten met uw kat. Meestal zijn ze gewoon een goofy aquarium met vissen rondzweven, maar uw kat zal het verschil niet opmerken!

Conclusie

Kortom, het is vrij duidelijk om te zien dat er niet veel verschil is tussen de laserpennen waar ik het over had. Je kunt kiezen voor een automatische laserpen als je het druk hebt, maar als je wilt helpen de band tussen jou en je kat op te bouwen, dan is het een uitstekende optie om voor een handheld te gaan.

Hoewel je misschien mensen vindt die zeggen dat laserpennen niet goed zijn voor een kat, is het aan jou. Ik vind het prima zolang je op het welzijn van je kat let en je weet of een kat problemen heeft met een laser. Als het er niet naar uitziet dat je kat het leuk vindt of als ze een uur na het spelen naar de laser op zoek zijn, dan is het prima om te stoppen.

Over het algemeen kan een laserpen heel leuk zijn om met je kat te spelen en ik hoop dat je je kat kunt helpen om wat beweging te krijgen.

Vorige: Oogbeschadiging symptomen door laser
Volgende: Zal een laserpen een beveiligingscamera beschadigen?