Mcafee Secure
Laserpen online kopen - wereldwijde levering en 14 dagen gratis vervanging
Home >> Blog >> Laserveiligheid maatregelen die piloten moeten nemen

Laserveiligheid maatregelen die piloten moeten nemen

Uitzichten:1154     Gepubliceerd door jensen - 03.03.2017

Hoewel het zou niet eens te zeggen, we haten het zien van dit soort verhalen ... vooral wanneer ze worden meer en meer gemeld. We hebben het over de toenemende meldingen van piloten met betrekking tot laser interferentie tijdens het opstijgen en landen. Vorig jaar waren er bijna 3900 incidenten gemeld, meer dan 10x meer dan in 2006, waar 384 meldingen werden gemaakt. Waarom mensen gedwongen om dit te doen voelen, weten we niet zeker.

Laserveiligheid

Nu weten we wat je denkt, 'dat is de reden waarom kinderen en jongeren niet moeten omgaan met lasers ". Nou, hier is de kicker: de meeste mensen worden betrapt en veroordeeld worden geteeld, volwassenen! Gewoon dit voorjaar een man werd gearresteerd in New York City voor het wijzen laserpointers op twee politie helikopters en een vliegtuig.

Terwijl we zouden graag zien dat meer mensen weg te zetten voor deze roekeloze en onzorgvuldig handelen, weten we dat doen zal niet volledig het grotere probleem op te lossen bij de hand. Met zo'n enorme piek in de gerapporteerde laser en vliegtuig incidenten in de afgelopen 10 jaar, kunnen we niet helpen, maar vraag me af welke maatregelen de FAA en de luchtvaartmaatschappijen nemen om dit groeiende probleem te bestrijden.

Omdat in de laser het bedrijfsleven, zijn we in staat om te verblijven op het snijvlak in termen van lasertechnologie. Dus we kunnen het niet helpen, maar vraag me af hoe lang het zal duren tot vliegtuigen, helikopters en andere kwetsbare vliegtuigen worden uitgerust met laserveiligheid ramen. De ramen die we hebben getest en verkopen komen in een paar verschillende sterktes en optische dichtheden, met zichtbare lichttransmissie variërend van 18% -68%. Hoewel dit de meest urgente streven voor luchtvaartmaatschappijen niet vooral in financieel opzicht zou kunnen zijn, we weten dat het mogelijk zou maken piloten te bedienen en te landen hun vliegtuigen met nul inmenging van schurkenstaten en onverantwoordelijke laser eigenaars. Op zijn minst, misschien piloten moet een paar laserveiligheidsbril altijd bij de hand? Wat denk je?

Vorige: Wat zijn visuele fout locators?
Volgende: 40W laserpistool gemaakt door Styropyro