Mcafee Secure
Laserpen online kopen - wereldwijde levering en 14 dagen gratis vervanging
Home >> Blog >> Wat zijn visuele fout locators?

Wat zijn visuele fout locators?

Uitzichten:1227     Gepubliceerd door jensen - 19.02.2017

visuele fout locators

"Visual Fault Locators? Huh, wat zijn dat? "- Een gemeenschappelijke reactie die ik krijg van vrienden als ze vragen wat u kunt doen met laserpen. Zelfs nadat ik uitleggen dat visuele schuld locators helpen om zwakke gebieden aan te wijzen in optische vezelkabels, ze kijken nog steeds naar me helemaal perplex. Dus, om volledig te begrijpen wat een VFL is met betrekking tot glasvezel, moeten we eerst begrijpen hoe glasvezel communicatie werkt.

Glasvezel of optische vezelkabels gebruikt om informatie lichtimpulsen in een draad of vezel van kunststof of glas zenden. Glasvezelkabels zijn die in staat veel meer informatie dan de koperen draden die we gewend zijn te zien. Deze kabels zijn samengesteld uit optische vezels die bestaan ​​uit strengen van ultra-pure glas niet breder dan een pluk haar.

visuele schuld van laser

Voor deze kabels en optische vezels efficiënt data te verzenden, moeten ze sterk reflecterende en onbevangen zonder knikken of scherpe bochten te zijn. Soms als een glasvezelnetwerk is defect of het geven van een onbetrouwbare signaal, zullen de technici de kabels te controleren met een visuele fout locator.

Visual fout locators zijn in wezen high-powered Laserpointers. Deze lasers worden dan verbonden met een optische vezel en wordt gebruikt om snel defect of zwakke gebieden identificeren binnen een glasvezelkabel. Deze gebieden kunnen iets van scheuren en gaten om kleine bochten en knikken te zijn; zelfs de kleinste fout in een glasvezelkabel kan problematisch zijn.

Meest visuele storing locators verkrijgbaar variëren in kracht, typisch tussen 1 mW en 5 MW, die meestal aanvaardbaar moeten zijn.

Onze VFL zijn in een klasse apart en zijn momenteel de meest krachtige visuele fout locator beschikbaar. Met een gewicht van 50mW, zijn ze 10x zo krachtig als de meeste visuele fout locators op de markt. 'Waarom hebben we meer kracht nodig hebben ", zegt u? Nou ja, meer vermogen zorgt voor helderder output en een groter bereik, zodat u zelfs de geringste fout of refractie te identificeren. Als u glasvezelkabels en hebben behoefte aan een VFL dat is gemaakt voor de lange afstand, kijk op onze Elite lijn van visuele fout locators, ontworpen voor technici die een VFL dat de verste afstand zal gaan nodig hebben.

Vorige: Het grootste promotie van JETLASERS
Volgende: Laserveiligheid maatregelen die piloten moeten nemen