Laserpen online kopen - wereldwijde levering en 14 dagen gratis vervanging

Sterkste 10000mW blauwe laserpen ter wereld

  • Deze professionele laserpennen worden vaak gebruikt in militaire oefeningen, geneeskunde, industrie, wetenschappelijk onderzoek, spectroscopie experiment, enzovoort.

Kleur :

Prijs:399,99€
Kwantiteit: -
Productomschrijving

Deze blauwe laser pointer is een high-end product van ons onafhankelijk onderzoek en ontwikkeling, die speciaal is ontworpen voor de laser-specialisten. Het maximum vermogen van de laser tot 6500 mW, dat is zeldzaam en ongelooflijk. Het neemt geïmporteerd optische lens, die bundeldivergentie kan controleren en het verlies van het vermogen te verminderen. Met de DC interface en de nieuwste koelsysteem (temperatuur controle-chip + ingebouwde metalen blik), kan deze laser onophoudelijk werken door de DC opladen. Dit model geslaagd voor een strikte veroudering test, de mislukkingspercentage is minder dan 1%, en de levensduur is tot 6000 uur. Zij heeft ontvangen een aantal updates van onze beste lasertechnologie, veel nieuwe functies beschikbaar zijn, en dat zal een grote verrassing voor laser liefhebbers zijn.

- Plechtig te verklaren -
1) Deze structurele ontwerp is onze patent. In China, alleen kunnen we de 7W uitgangsvermogen te bereiken voor continu werkende, en de € 400 is de laagste prijs die we kunnen aanbieden.
2) Er zijn veel nagemaakte goederen die nooit zal overschrijden 3W, maar ze zijn altijd gemarkeerd als 20000mW, 30000mW, zelfs 50000mW! We kunnen niet stoppen met deze onverantwoordelijke vreemdgaan, dus kijk dan op de product specificaties of bedrijfsinformatie om de authenticiteit te identificeren.
3) Deze sterke laser pointer is onze Pro-E Serie, en JETLASERS heeft geen agent in Europa.


Volgens onze ervaringen van 12 jaar in laserpen, de 10000mW vermogen is technisch moeilijk te bereiken (tenzij professioneel maatwerk, maar dat zal erg duur is). Veel kopers willen een 10000mW laserpen te krijgen, maar ze missen laser kennis en negeren dat het buitensporige vermogen de stabiliteit en betrouwbaarheid zal verminderen. We zijn begaan met hoog vermogen en hoge veiligheid, en we zijn zeker de meest betrouwbare fabrikant in China.

Productvoordelen
• Het keurt stevige koperlegering behuizing, metalen knopen, en onze beste koeltechnologie
• Het wordt geleverd met multifunctionele interface, standaard beugel-interface en DC-interface
• Deze laserpen kan worden aangedreven door 1 / 2 26650 batterijen en de 8V5A wandadapter
• Het voorbij de vrije valtest van 150cm, veroudering test, vermogensbesturing, en kwaliteitsinspectie
• Het is een van onze meest professionele laserpennen, met de sterkste vermogen en high-tech interne ontwerp
• Veiligheid verbeteringen: sleutel slot, iris diafragma, stofkap, pigtail, en non-overklokken ontwerp

NB - 1) Als u een aantal soortgelijke producten van andere sites, het misschien nagemaakte goederen van kleine fabrieken in China, met lage prijzen, nep-vermogen, lage kwaliteit diodes en slechte interne structuur.
2) JETLASERS heeft geen agent in Europa.


Productgegevens BW002
Uitgangsvermogen > 6500 mW
Laser golflengte 445nm blauw
Maximaal bereik > 8000 meter in het donkere omgeving
Divergentie van de laser 1.8-2.0mRad
Straaldiameter bij apertuur 3 mm en verstelbare voor grotere
Levensduur van de diode > 6000 uur (Nichia laser diode)
Waterdichtheid IPX5
Focussen methode Handmatige focus (rotatie van het hoofd)
Materiaal (behuizing)

Koperlegering met hoge dichtheid

Oppervlakte kleur Zwart / Zilver
Uitgang modus CW / gepulste modus (Hoog vermogen, laag vermogen en stroboscoop)
Laserklasse Klasse 4
Stroomvoorziening 1 / 2 x 26650 batterijen, of een 8V5A adapter
Werkspanning DC 7.0V
Bedrijfstemperatuur 0 ℃ - 55 ℃
Nettogewicht 428g zonder batterij
Dimensies φ40 x 270 mm
Garantieperiode 1 jaar

10000mW blauwe laserpen10000mW laserpensterkste laserpen

blauwe laserpen

kopen 10000mW laserpen

Inhoud van de verpakking
1 x Meest Krachtige Laserpen, 1 x Allonge in de Staart, 1 x Laserbril, 2 x 26650 Oplaadbare Batterijen, 1 x Dual Batterijlader,
1 x Voedingsadapter, 1 x Pigtail, 2 x Sleutels, 5 x Opzetstukjes (niet aanbevolen voor gebruik bij het maximaal vermogen),
1 x Instructies, 1 x Garantiekaart, 1 x Opbergdoos

Kooptips
We kunnen geen ware 10W laserpen op de verkoop in de wereld vinden (tenzij aangepaste diensten, maar de veiligheid en de stabiliteit zal een groot probleem). Zoals het spreekwoord zegt, met grote vermogen komt grote verantwoordelijkheid. We hebben meer dan twaalf jaar ervaring in de krachtige laserpennen, het hoogste vermogen dat we kunnen bereiken is ongeveer 7W.
In China, zijn er veel nagemaakte goederen in de markt. Alvorens te kopen, dan kunt u een onderscheid maken tussen echte en nagemaakte goederen. We hebben toegepast voor al onze technologische patenten, maar nog steeds niet de inbreuk gedrag te stoppen van enkele kleine fabrikanten. In ieder geval, moeten we een aantal feiten hier te verduidelijken:
① De diode van een slordige product is altijd geneigd tot mislukking en de meeste van hen hebben geen interne beveiliging. Voor een klasse 4 laser pointer zonder temperatuurregeling chip, als het werkt continu gedurende meer dan twee minuten, de laserdiode kan worden verbrand.
② Het uitgangsvermogen van een nep laserpen is meestal niet waar, en de prijs is onredelijk. Sommige fabrikanten hebben geprobeerd om laserpointers te maken met hetzelfde uiterlijk als de onze, maar de interne structuur zal nooit op hetzelfde niveau. We kunnen een aantal 200mW lasers gemarkeerd als "duizenden mW" te zien, 500mW gemarkeerd als "10000mW +" - dat is zeer beschamend en onverantwoordelijk!
③ Voor de diensten van OEM / ODM, we zijn zeker de nummer 1 fabrikant in China. Onze productiviteit, R&D technologie en service na verkoop zal nooit in de steek laten.

Laser pointer promotieWie we zijn