Mcafee Secure
Laserpen online kopen - wereldwijde levering en 14 dagen gratis vervanging
Home >> Blog >> Hoeveel laserpointers zou het duren dodelijk te zijn?

Hoeveel laserpointers zou het duren dodelijk te zijn?

Uitzichten:1492     Gepubliceerd door jensen - 11.12.2016

Nu we onze gloednieuwe site up and hebt lopen, gevuld met de hoogste kwaliteit high-powered handheld laserpennen en draagbaar laserpointers, is het tijd om een ​​vraag die is ons teistert een tijdje te beantwoorden: hoeveel krachtig laserpointers zou men moeten doden van een mens?

Voordat we zelfs een duik nemen in het beantwoorden van deze morbide en sinistere vraag, moeten we benadrukken dat we niet over om u een stap-voor-stap handleiding te geven op het bouwen van dodelijke lasers, noch hebben we door de vingers gebruiken laserpointers voor iets anders dan de gestelde doelen . Serieus, deze dingen zijn geen speelgoed.

Hoewel dit gezond verstand kan zijn om veel, we hoeven alleen maar om ervoor te zorgen dat het duidelijk: laserpennen zijn geen speelgoed en kan zeer gevaarlijk zijn. Hoe dan ook, in de wetenschap dat lasers kan permanent schade aan uw ogen, pop ballonnen en stel ton van verschillende spullen op brand, hebben we besloten om uit te vinden hoeveel lasers het zou duren dodelijk te zijn.

krachtige laserpointers

Sommige basisinformatie over lasers

Bepalen hoeveel lasers het zou dodelijk zijn afhankelijk van een aantal factoren, de eerste natuurlijk dat hoe krachtiger de lasers. Maar vooraleer te praten macht, nemen we een paar stappen terug en praten over wat nu precies een laser is in de eerste plaats.

Misschien heeft u de natuurkunde klas op de middelbare school en vergeet niet dat het woord "laser" is niet zomaar een woord, het is ook een acroniem staat voor "lichtversterking door gestimuleerde emissie van straling". Kind van een mondvol, toch? Ik ga vast te houden aan het gebruik van de afkorting voor nu, maar houd deze kleine lekkernij in je zak en maak indruk op je vrienden de volgende keer dat je met een ronde van bieren. Dus, het licht wordt versterkt door de gestimuleerde emissie van straling, aka een laser, is slechts een handvol van fotonen en een lichtstraal alle bewegen in dezelfde richting.

Hoge aangedreven lasers in video games en in het echte leven oorlogsvoering

U kunt kapen hovercraft, schieten plasma granaten, watersnip je tegenstanders uit mijl weg als ze opnieuw spawn en praat eindeloze smack aan prepubescent, gemakkelijk prikkelbaar kinderen online, allemaal onder het mom van veronderstelde anonimiteit dat Xbox Live. Het is mooi. Het is ook precies de reden waarom ik niet de eigenaar van video games.

Zoals u kunt zien, de laser kosten en dan al dat vermogen wordt gericht in een enkele straal, vergelijkbaar met hoe een handheld laser werkt behalve op een veel, veel groter en intenser schaal.

Op dit punt, ben je waarschijnlijk afvragen "kan dit ook gebeuren in het echte leven?" De United States Navy heeft op dit moment technologie in staat is snipen een drone uit de lucht, niet in tegenstelling tot schieten skeet met een shotgun. Het valt niet te ontkennen dat de toekomst van de oorlog ligt in drones en lasers ... een beetje eng als je het mij vraagt.

Een van de interessante dingen over lasers is dat je de kracht van meerdere laserstralen kunnen benutten om een ​​enkele, hogere aangedreven beam te creëren. In theorie lijkt dit eenvoudig genoeg, maar laten we stap in en zeggen dat het niet zo eenvoudig als het klinkt. Om dit te doen, moet je ervoor zorgen dat alle balken perfect uitgelijnd zijn en geen crossover niet.

Dus om de morbide vraag bij de hand te beantwoorden, "is het mogelijk om een ​​mens te doden met een laser? ', Zou je de laser recht in hun ogen richten met minimale beweging op een deel van het onderwerp. Een krachtige laser zou kunnen branden door het netvlies van het oog en in het hersenweefsel, hoewel het een tijdje zou duren. In termen van het branden door middel van iemands netvlies en in hun hersenweefsel, het zou een tijdje. In gematigde doses, kunnen laserstralen leiden hersenactiviteit en zelfs bepaalde pijn te genezen.

Dus terug naar de vraag bij de hand "hoeveel laserpointers zou het duren dodelijk te zijn?". Nou, we hebben al bevestigd dat meerdere lasers allemaal gericht door middel van een lens zal een nog krachtiger lichtbundel te creëren; we hebben ook bevestigd dat de high-powered lasers kunnen smelten door één oog en door hun hersenweefsel. Dus het ontbrekende stuk is hier precies hoeveel laserpointers (of hoe krachtig) en hoeveel tijd zou het duren? U kunt meer uit dit artikel weten.

Vorige: Gevaren van de goedkope groene laser pointer
Volgende: Het grootste promotie van JETLASERS