Mcafee Secure
Laserpen online kopen - wereldwijde levering en 14 dagen gratis vervanging
Populaire tags
Home >> 1mW - 50mW

Tips voor 1 mW - 50mW laserpen

1mW - 5mW - Dit zijn de laagste vermogen laserpennen in onze fabriek. Hun veiligheid en stabiliteit zijn goed, die zeer geschikt zijn voor het onderwijs presentaties, zakelijke toepassingen, en kat speelgoed. Alle laserpennen van dit vermogensbereik zijn pen-vormig, met de lange levensduur en relatief lage prijzen. De maximale bereik is niet erg lang, die niet geschikt is voor SOS en astronomische gebruik.

10mW - De meeste van deze producten zijn pen-vormige ontwerp, en de prijzen relatief laag zijn. De laser pen van deze vermogensklasse is goed voor de presentatie, die veilig is, tenzij u de laserstraal gaan de ogen op korte afstand. De meeste van deze producten zijn pen-vormige ontwerp, en de prijzen relatief laag zijn. De laserpen van deze vermogensklasse is goed voor de presentatie, die veilig is, tenzij u de laserstraal gaan de ogen op korte afstand. De behuizing van deze laserpennen is meestal gemaakt van hoge dichtheid koper en de stabiliteit is beter dan hoog vermogen producten. Als je een leraar, student of zakenman, dit 10mW groene laserpen zal nuttig zijn voor jou.

20mW - Als u helder en goedkope groene laserpen kopen, dit vermogensbereik is een goede keuze. Onder normale omstandigheden is de straal van de groene laser is zeer helder, maar neem het niet gebruiken niet te wijzen op menselijke ogen. Dit 20mW laserpen is één van onze hete producten, en de prijs is lager dan veel vergelijkbare producten.

30mW - Voor astronomie toepassingen, de groene laser is meer geschikt dan andere kleuren. Als u een astronomieenthousiast, zullen deze laserpennen voor u nuttig zijn. We raden dit 30mW groene laserpen, met de hoge veiligheid en lange afstand.

50mW - Dit 50mW groene laserpen is erg populair in onze winkel, met de lage prijs, kleine afmetingen en stevige constructie. Deze laserpennen kunnen worden gebruikt in vele gebieden, zoals astronomie, SOS-signaal, gids, meten op afstand, enz.