Mcafee Secure
Laserpen online kopen - wereldwijde levering en 14 dagen gratis vervanging

Goedkope 520nm 1W groene lasermodule om vogels af te schrikken

  • Voor OEM, ODM en groothandel, neem dan contact met ons op via info@laserkopen.com.
Prijs:244,99€
Kwantiteit: -
Productomschrijving

Om aan de behoeften van sommige klanten te voldoen, hebben we deze goedkope en krachtige lasermodule ontwikkeld. Het kan niet alleen worden gebruikt om te graveren, maar ook om opnieuw in te bouwen in een laservogelafweermiddel. Voor een betere promotie bieden wij de laagste prijs. De printplaat is verbeterd en de output is zeer stabiel. Voor een 1W 532nm laser zal deze prijs uw verwachtingen overtreffen!

Productgegevens
Golflengte: 520nm (groen)
Uitgangsvermogen: 1W (1000-1100mW)
Uitgangsstabiliteit: ± 5%
Laserklasse: klasse 4
Instelbare focus: ja
Lensmateriaal: professionele focus optische lens focusing
Ingangsspanning: DC 12V
PWM/TTL: 0-5V, frequentie <15K
Koelmodus: ventilatorkoeling
Productgrootte: 33 * 33 * 105 mm
Productgewicht: 106 g

520nm 1W groene lasermodule

goedkope 1W groene lasermodule

1W groene lasermodule

520nm 1W lasermodule

Principe van laservogelafweermiddel:

Voor vogels is het zicht het meest gevoelig, vooral voor groene lasers met een golflengte van 520-532nm. Het laser-vogelafweermiddel maakt gebruik van deze functie. Tijdens het werk simuleert de groene laser de toestand van biologische reflecties. Wanneer de groene laser overstraalt, zullen de vogels een grote groene staaf zien om het effect van het afstoten van vogels te bereiken.

Vogels zijn bang voor groen licht, dus de sterke groene straal die door de laserzender wordt uitgezonden, is een groot afschrikmiddel voor "vogels". Wanneer het in de buurt van de vogels wordt bestraald, schrikken de vogels en vluchten in paniek. Het zendt een groene laserstraal uit die start- en landingsbanen en graslanden kan vegen. Dit product is geschikt voor vogelwering 's avonds of 's nachts op luchthavens, boomgaarden, landbouwgrond, magazijnen, elektriciteitsnetten en andere plaatsen.

Laser pointer promotieWie we zijn