Mcafee Secure
Laserpen online kopen - wereldwijde levering en 14 dagen gratis vervanging

Automatische Draagbare Laser Graveur voor Metaal/Hout

  • Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op via e-mail. We zullen u zo snel mogelijk antwoorden.

Lasertype :

Prijs:499,76€
Kwantiteit: -
Productomschrijving

Productvoordelen
1) Deze draagbare laser graveerder kan worden uitgerust met een 1064nm infrarood lasermodule en een 10w blauwe lasermodule. Of het graveerobject nu van metaal of niet-metaal is, deze twee lasermodules kunnen zeer nauwkeurige graveerwerken voltooien.
2) Het maximale mechanische bewegingsgebied is 380 × 390 mm. Er is een traagheidsbufferruimte van 1 cm aan vier zijden gereserveerd voor officiële software.
3) Deze laser graveerder maakt gebruik van een lineaire geleiderail van industriële kwaliteit in plaats van het katrolbaanontwerp dat wordt gebruikt voor gewone framelasergraveermachines op de markt. Hierdoor kan de laserkop worden geleid door een continue beweging, wat resulteert in een hogere precisie, hogere snelheid en langere levensduur dan gewone frame-graveermachines.
4) Met een roterende rol kunnen de cilindrische objecten, bollen en zelfs eieren worden gegraveerd! Deze automatische lasergraveerder kan u meer plezier bezorgen op bijna elk oppervlak. U kunt vandaag loskomen van conventioneel graveren!
5) 1064nm (2w) is een professionele rol in de infraroodlaser van metaal, plastic en leer, en 455nm (10w) is de rol van graveren en snijden van niet-metalen materialen.

Draagbare Laser Graveur

Laser Graveur

Automatische Laser Graveur

Laser Graveur voor Metaal/Hout

Notities
1) Raak de laserzender niet met uw hand aan, anders kunt u uw hand verbranden.
2) Vermijd een sterke impact op de machine.
3) Wanneer de automatische lasergraveerder werkt, mag de operator hem niet alleen laten, voor het geval de materialen die worden gesneden vlam vatten.
4) Kinderen onder de 14 jaar mogen dit product niet gebruiken.
5) Deze automatische lasergraveerder kan niet rechtstreeks worden toegepast op een spiegelreflecterend object, wat de gebruiker kan verwonden of de laser kan verbranden.
6) Raak het koellichaam niet aan. Wanneer de lasergraveerder gewoon stopt met werken, kunt u uw handen verbranden.

Paklijst
1 x Automatische Draagbare Lasergraveerder
5 x Houtsnippers
5 x Kraftpapier
5 x Focuskaarten
1 x Laserveiligheidsbril
1 x Zeskantschroevendraaier
1 x USB-Schijf en Software
1 x Datakabel
1 x Voedingsadapter

Laser pointer promotieWie we zijn