Mcafee Secure
Laserpen online kopen - wereldwijde levering en 14 dagen gratis vervanging
Home >> Blog >> Gevaren van de goedkope groene laser pointer

Gevaren van de goedkope groene laser pointer

Uitzichten:1877     Gepubliceerd door jensen - 10.11.2016

Wij bieden geen lage kwaliteit van de producten, maar deze zijn veel goedkope laserpenen op de markt. We hebben het over de 20mW groene laserpen, dat kost minder dan € 10. Je zult krachtiger modellen te vinden, bijvoorbeeld de 300mW groene laser pointer verkocht voor minder dan € 60. Ja, deze zijn zeer aantrekkelijke prijzen, maar heb je ooit nagedacht over hoe ze in staat om deze producten te leveren tegen zulke lage prijzen?

krachtige laser pointer

De goedkope en krachtige groene lasers meer uitstoten infrarood licht dan zij groen licht. Dat is erg gevaarlijk omdat infrarood licht is niet zichtbaar voor het menselijk oog. Voor de lichte zichtbare lichtbron, worden uw ogen van nature geprogrammeerd om krimp en weg te kijken, of dicht in zelfbescherming. Indien de lamp niet zichtbaar, in het geval van infrarood licht, deze natuurlijke reflex onbruikbaar.

Om de uitstoot van infrarood licht te verminderen, we altijd vast aan de IR-filter. De IR-filter kan filteren infraroodstraling terwijl groen licht te passen. Zoals we eerder hebben gezegd, hebben we niet bieden lagere kwaliteit, goedkope groene laserpenen. Nu, alle groene lasers die wij aanbieden zijn van de hoogste kwaliteit laserpenen die geen infrarode straling uitzenden.

De reden waarom de goedkope 532nm DPSS laser pointer infrarode straling uitzenden omdat deze lasers worden aangedreven door een 808nm infrarood laser diode. De infrarood licht uitgezonden door de diode wordt vervolgens onderworpen aan verschillende chemische geregen kristallen die het infrarode licht om te zetten in 532nm groen licht. Aangezien niet al het licht wordt omgezet, is er infrarood lekkage. Deze situatie verslechtert met het gebruik van lage kwaliteit kristallen die lage infrarood om groen licht conversies.

We gaan niet in detail treden over dit hier, maar u bent van harte welkom om hier ons artikel over waarom onze laserpenen zijn beter dan andere goedkope soortgelijke producten.

Vorige: Het kerstcadeau van laser pointer
Volgende: Hoeveel laserpointers zou het duren dodelijk te zijn?