Mcafee Secure
Laserpen online kopen - wereldwijde levering en 14 dagen gratis vervanging
Home >> Blog >> Wat heb je nodig om te weten voordat het kopen van laserpen?

Wat heb je nodig om te weten voordat het kopen van laserpen?

Uitzichten:1953     Gepubliceerd door jensen - 19.08.2016

Waarom laserpennen kopen?

De laserpennen dienen verschillende doelen. U kunt ze gebruiken op het kantoor van vergaderingen om belangrijke delen van presentaties of thuis als een high-tech speelgoed voor katachtige metgezellen te markeren. De krachtige laserstraal kan verre doelstellingen te bereiken, te wijzen op voorwerpen, zonder dat een fysieke bereik.

Zowel studenten als docenten gebruiken laserpennen voor educatieve doeleinden. Ze helpen net zo veel wandelingen en rondleidingen; leidt niet langer nodig om fysieke extensies gebruiken om te wijzen op de omgeving van planten of belangrijke historische punten. laserpennen dezelfde informatie, zonder enige extra inspanning te markeren.

Laserpennen: wat te zoeken

Afhankelijk van de situatie, sommige laserpennen beter werken dan andere. Wanneer u het nodig te wijzen op sterrenbeelden, zou een meer krachtige bundel worden gebruikt om te wijzen in de richting van de plek in de hemel. Slechts een hoog vermogen laserpen dit soort bundel creëert. Wanneer u een huisdier af te leiden, moet je veel minder stroom. Andere factoren, zoals de kleur van de laser en de beschikbaarheid van accessoires, zal ook invloed hebben op uw beslissing.

Uitgangsvermogen

Laserpennen variëren in vele opzichten, maar vermogen blijft het belangrijkste om te overwegen. Hoog vermogen levels, die je kunt meten in milliwatt (mW), het scheppen van meer levendige kijken balken. Ze reiken verder dan hun laag vermogen tegenhangers en kan soms ontbranden wedstrijden toen wees direct naar hen. Deze hoog vermogen laserpennen geen veilige keuzes te maken voor de meest eenvoudige taken.

De lage uitgangsvermogen kan nog steeds genoeg energie om een ​​laser punt in de kamer schijnen te genereren. Ze vereisen minder bulk te functioneren, en zij genereren minder milliwatt dan krachtiger laserpennen.

Laser kleur

Terwijl de rode lasers blijven de meest voorkomende voor gebruik in woningen, worden blauwe en groene laserpennen groeien in populariteit. Deze alternatieve laser kleuren komen met een hoger vermogen, en je kunt ze gebruiken voor de lange afstand taken. De groene laserpennen werk het meest effectief voor de astronomie toepassingen, en de rode laserpennen behandelen vele dagelijkse taken.

laserpen groen

Accessoires

De laserpennen komen soms met afwisselende hoofden aan de balk te wijzigen. Deze doppen projecteren lijnen, stippen en eenvoudige beelden in plaats van de traditionele lokaliseren van een standaard laser. Andere laserpen accessoires lanyards voor een betere controle en etuis, voor bescherming tijdens het transport.

De juiste laserpen is afhankelijk van de taak die u gebruikt aan. Bijvoorbeeld, kunnen de taken die zichtbare balken vereisen groene laserpennen voor 's nachts te bekijken vereisen, en dagelijkse huis taken moeten lagere vermogensniveaus om de veiligheid te garanderen. Ontdek alles wat u moet weten voor het kiezen van uw volgende laserpointer.

Vorige: De belangrijke laserpen koopgids
Volgende: Kan ik veilig een laserpen gebruiken?