Mcafee Secure
Laserpen online kopen - wereldwijde levering en 14 dagen gratis vervanging
Home >> Blog >> De belangrijke laserpen koopgids

De belangrijke laserpen koopgids

Uitzichten:2011     Gepubliceerd door jensen - 16.08.2016

Op een gegeven moment is het idee van een gemiddeld persoon bezit van een laser van elk type zeker leek vergezocht. Maar na de komst van de eerste laserpen, deze futuristische objecten langzaam werd bijna alomtegenwoordig. Of een executive is op zoek naar een efficiënte manier om bepaalde gebieden van een professionele presentatie te markeren of een amateur-astronoom wil wijzen op zijn favoriete sterrenbeelden, kan de laserpointer de klus te klaren.

Laserpen functies

Sinds de groeiversnelling in laserpen populariteit in de jaren 1990, zijn er tal van merken en modellen van laserpennen op de markt geweest. Verschillende laserpennen zijn geschikt voor verschillende situaties en behoeften die zijn gebaseerd op het vermogen, de productgrootte en de kosten van de laserpointer.

laserpen kopen

Laserpen vermogen

Het vermogen van de laser in een laserpen is de belangrijkste maatregel hoe de laser wordt uitgevoerd en de aard van het werk waarvoor het geschikt is. De mW rating meet het uitgangsvermogen van de laser. De volgende tabel legt uit wat de verschillende vermogens op laserpennen betekenen voor het gebruik ervan.

Class I (<0.5mW)
Class II: 0.5 - 1mW
Class IIIa: 1 - 5 mW
Class IIIb: 5-500 mW
Laserstraal zichtbaar op contactpunt

Ja

Ja

Ja

Ja

Zichtbaar in rook of mist

Nee

Ja

Ja

Ja

Zichtbaar in duidelijke voorwaarden

Nee

Nee

Nee

Ja

Verbrande huid op contactpunt

Nee

Nee

Nee

Ja

Sigaret aansteken

Nee

Nee

Nee

Ja

De laserpen die wordt gebruikt voor presentaties onder de 5mW grenswaarde. Deze types van laserpennen zijn veruit de veiligste en meest voorkomende.

Laserpen maat

Bij het kiezen van een laserpen, is het ook belangrijk om te beslissen over de juiste maat. Sommige mensen kiezen ervoor om keychain laserpennen die draagbaar te dragen. Zo zullen sommige wandelaars of outdoor liefhebbers van dit soort laserpen in een noodpakket te houden. Zo indien zij worden verloren, kunnen de laser om mensen signaal met een grote afstand die mogelijk naar zoekt. Pen laserpennen zijn populair voor gebruik in kantoren. Echter, hun iets groter formaat maakt ze meer comfortabel te houden tijdens een presentatie. Tenslotte, de meest krachtige laserpennen dat draagbare en beschikbaar voor de gemiddelde consument zijn de grootte van een grote zaklamp en staan ​​bekend als handheld laserpennen. Dit zijn de hogere macht lasers, die juridisch niet geschikt voor gebruik buitenshuis. Veel mensen zouden niet willen voeren rond deze grootte laserpen, maar sommige laser liefhebbers misschien niet een probleem hebben met de extra bulk. De grootte van de laserpen kan ook invloed hebben op de aard van de accu's die worden gebruikt, dus zorg ervoor dat die specificatie te controleren alvorens het kopen van een laserpen.

Laserpen kosten

De prijs van een laserpen zal zeer sterk afhangen van het vermogen van de laser. In het algemeen, hoe hoger het wattage, hoe hoger de kosten. Er zijn veel low-aangedreven rode laserpennen beschikbaar voor zeer lage prijzen, met een aantal van minder dan € 10. Deze kunnen perfect aanvaardbaar voor presentaties en lichte workloads zijn. Anderzijds, de krachtige handheld laserpennen die honderden euro. De overgrote meerderheid van de consumenten niet nodig om meer dan € 100 te besteden aan een hoge kwaliteit laserpen die zal duren voor vele jaren.

Laserpen kleur

De eerste laserpennen waren alleen verkrijgbaar in de kleur rood. Maar als de technologie verbeterd en fabrikanten waren in staat om veilig te maken andere golflengten in laserpennen, werd meer kleuren beschikbaar. Elk verschillend gekleurde laserpen is het meest geschikt voor verschillende toepassingen.

Rode laserpen
Rode laserpennen zijn goedkoper dan andere kleuren omdat de golflengte van de rode kleur gemakkelijker dan die van de andere kleuren in het spectrum kan worden vervaardigd. Red laserpennen zijn ook de enige kleur die beschikbaar zijn in de kleinste maat van laserpennen is.

Groene laserpen
De groene laserpennen steeds populairder geworden, hoewel ze over het algemeen duurder dan andere kleuren, met veel modellen kost ruim 100 €. De groene lasers zijn veel helderder dan rode lasers en kan worden gezien van veel grotere afstanden, zelfs terwijl die onder 5mW. Uiteraard betekent dit ook dat groene lasers potentieel gevaarlijker dan rode lasers.

Blauw en violet laserpennen
Sommige laserpennen die blauw worden weergegeven, zijn eigenlijk violet. Als u super krachtige laserpennen te kopen, zal de blauwe kleur van de beste keuze, en het maximale vermogen kan meer dan 7000mW.

Conclusie

De laserpennen kan een nuttig hulpmiddel voor professionele presentaties of een leuk speeltje voor het vermaken van de familie huisdier. Natuurlijk zijn niet alle laserpennen zijn geschikt als speelgoed. Het is belangrijk dat mensen goed hun behoeften te evalueren en te kiezen voor een laserpen die veilig en geschikt is voor de beoogde toepassing zal zijn. Er zijn ook vele krachtige lasers kan echt spectaculair zijn op de juiste wijze bediend. Afhankelijk van de behoeften en het budget elk individu, is er een laser die er zijn die perfect past.

Vorige: De krachtige laserpennen kan gevaarlijk zijn
Volgende: Wat heb je nodig om te weten voordat het kopen van laserpen?