Mcafee Secure
Laserpen online kopen - wereldwijde levering en 14 dagen gratis vervanging
Home >> Blog >> Tips voor het kopen van groen / rode laserpennen

Tips voor het kopen van groen / rode laserpennen

Uitzichten:2416     Gepubliceerd door jensen - 10.08.2016

Hoe maak je een laserpen kiezen?

Bij het kopen van laserpen, kies degene die het beste werkt voor uw behoeften. Als je een laserpen nodig heeft voor uw hond of kat te jagen, wat je echt wilt is een low-powered laser met een enkele punt. Meer belangrijk voor u is de kwaliteit van de laser. Als u een veilige en super heldere laser voor astronomische toepassingen wilt, ga met een groene laserpen, en het adviseren vermogensbereik is 20mW - 100mW.

Nu, als je eenmaal hebt besloten hoeveel uitgangsvermogen van de laserpen die u nodig hebt, is uw volgende beslissing is de laser kleur. De rode laserpennen zijn meestal goedkoper dan andere kleuren. U kunt zelfs kopen een rode laserpen van excellente vakmanschap dat de AAA-batterijen duurt voor slechts € 6,99 in onze winkel. De groene laserpennen zijn meestal duurder, vaker 10 tot 20 maal duurder zijn dan rode lasers, maar de groene bundel veel langere afstand. De groene laser lijkt ongeveer 80 keer zo helder als de rode laserstraal op hetzelfde uitgangsvermogen te zijn. De reden is eenvoudig - het menselijk oog 80 maal gevoeliger voor de groene kleur dan de rode kleur, dus terwijl het dezelfde kracht, de groene straal veel helderder lijkt.

De lasers van meer dan 5 mW kan gevaarlijk zijn en niet veilig te gebruiken zonder veiligheidsvoorzieningen. U zult grote verschillen in de prijs van deze klasse 4 laserpennen, van een paar honderd dollar te vinden om een ​​paar duizend dollar, en er zijn grote verschillen in de veiligheid en kwaliteit van hen. Immers, wanneer het denken over veiligheid, neem dan kopen inferieure producten, of het zal leiden tot ernstige gevolgen.

laserpen

Waar een laserpen kopen?

De lage-aangedreven laserpennen zijn te koop op eBay. Als u wilt een super sterke laserpen te krijgen, kunt u terecht op onze winkel (hebben de 5mW + laserpennen verboden voor de verkoop op eBay en Amazon). Of je besluit om te kopen van ons of ergens anders, we hopen dat u het beste product kunt krijgen voor uw behoeften.

Conclusie

In bouwprojecten en sterrenwacht, de laserpennen zijn zeer geschikt voor het wijzen dingen uit. Zij bieden ook een kans om plezier te hebben met dieren. In feite is de laserpennen komen in verschillende kleuren, met inbegrip voorkomende kleuren rood en groen. Wat meer is, kan het maximale vermogen te bereiken 7W, en de sterkste laserpen kan worden gebruikt in de militaire en de industrie.

Groen is de meest zichtbare kleur omdat de gehele bundel kan worden gezien door het menselijk oog. Echter, moeten de gebruikers ervoor zorgen dat ze nooit meer staren in een laser. Anders zou ze schade aan hun ogen. Zorg ervoor dat de veiligheidsvoorschriften in het achterhoofd gehouden, kan de laserpennen zowel nuttig en onderhoudend zijn.

Volgende: De krachtige laserpennen kan gevaarlijk zijn